Pentru fiica sexy a lui Anghel Iordanescu, masca de protecție împotriva coronavirusului e un accesoriu vestimentar! Vezi cum a asortat-o Maria cu sacoul, pălăria și mănușile! FOTO

Masca de protecție e un accesoriu vestimentar pentru Maria Iordănescu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere
Masca de protecție e un accesoriu vestimentar pentru mulți tineri pasionați de modă. La fel se întâmplă și cu Maria, fiica lui Anghel Iordănescu, fostul fotbalist şi antrenor al Stelei şi al echipei naţionale. (vezi fotografia care dovedește că fiii lui Iordănescu sunt prieteni cu ginerele lui Sile Cămătaru)


In articol:

Citeste si: Încă un județ din țară unde masca de protecție este obligatorie: "Este o decizie prin care limităm răspândirea comunitară a noului tip de coronavirus"

Citeste si: Câți bani plătește statul pentru o persoană aflată în carantină instituționalizată! 14 zile costă mai mult decât șomajul tehnic pe o lună

Citeste si: Lidia Buble, dezvăluiri surprinzătoare: „Nu ar fi exclus să ieșim cu un bublișor mic din carantină”

Zilele trecute, ea a ieșit e stradă cu o mască medicală fashion, bleumarin, pe care a asortat-o cu un sacou, cu o pălărie și cu o pereche de mănuși. Maria a dat senzația că e pe podimul de modă, nu ieșită în oraș cu declarație pe proprie răspundere.

fara descriere

Masca de protecție e un accesoriu vestimentar pentru Maria Iordănescu. A fost comparată cu Zorro

„Maria Iordănescu Zorro! Îți doresc tot ce înseamnă BINE și în toate drum frumos! Doamne ajuta!”, i-a transmis Mariei un admirator. Fiica lui Iordănescu şi-a norocul ca reporter de televiziune.

Ea a absolvit, în vara lui 2018, Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul ASE. Anghel Iordănescu are patru copii, trei băieți - Edi, Andrei și Alexandru - și o fată, Maria, mezina familiei. La 23 de ani, Maria are sute de admiratori pe paginile de socializare, care apreciază ţinutele ei sexy.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate