"Pentru noi, romanii, Apocalipsa a venit deja! Dupa 1989!" Afla ce cred oamenii simpli despre Sfarsitul lumii, "programat" pe 21 decembrie

Data de 21 decembrie 2012 nu este una oarecare. E considerata Ziua Apocalipsei atat de naivi, cat si de specialisti! Pana si scepticii au anumite temeri. Si asta pentru ca in spatele predictiilor este civilizatia mayasa, un popor care nu avea obiceiul de a gresi prezicerile. Ilfovenii nu au ramas nici ei indiferenti... doar mai sunt trei zile pana la momentul adevarului! ##VIDEO10983##

Distribuie pe:

fara descrierefara descrierePe aceasta vreme caineasca, Apocalipsa ne mai lipsea! In comuna Rosu, nume predestinat, parca, lumea spune ca Sfarsitul lumii a venit deja, finalul omenirii tragandu-se de la clasa politica romaneasca! "Sfarsitul lumii a venit de dupa '89! Daca o fi sa se intample ceva, noi suntem multi. Nu stiu cum voi vorbi cu toata familia. Am sase copii, fiecare dintre ei are vreo doi copii la randul lui... daca il mai pun si pe frate-miu ajungem la 18! Ne strangem aici in curte", ne-a spus Nelu, un zidar in varsta de 45 de ani. Profesional vorbind, omul se pricepe la masuri de aparare, in caz de cataclism. "Ca sa reziste, un buncar trebuie sa aiba peretii de cel putin 1,5 metri grosime! Si sa fie construit cat mai adanc", ne-a explicat omul.

Doua doamne in asteptarea pensiei, la marginea drumului s-au obisnuit deja cu ideea... "Vine, vine! Asta e! Ma prinde in casa, pica casa pe mine si gata!", a spus una. "Haideti sa va intreb ceva simplu... De cate ori moare un om?! O data! Vine, vine... asta e!", ne-a explicat in termeni ceva mai filosofici prietena ei.

O alta doamna se gandeste la Sarbatori, dar si la nenorocirile reale. "M-am pregatit de Apocalipsa, cum sa nu... Cu o tomografie, cu lumanari pentru mormintele parintilor... Sfarsitul lumii e deja! Pentru noi cel putin. Tinerii nu au loc de munca, pensionarii mor de foame! In Moldova e sfarsitul lumii", ne-a zis femeia.

Mult mai transant a fost Alex, de 19 ani, un student din Bucuresti. "Prostii! Nu o sa vina nimic! Pe 21 o sa ma distrez, mai ales ca vine vacanta. Asta e o poveste pentru inculti!", ne-a spus el.

Cu un lighean in mana si cu multe grade "la bord", un cetatean care se clatina, din cauza ghetii de pe drum, bineinteles ne-a replicat autoritar "Doar Dumnezeu stie cand vine sfarsitul lumii!"

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate