Pepe a avut ŞOCUL VIEŢII! Şi-a găsit soţia acasă blondă, cu părul scurt şi cu breton! Uite cum îi stă Ralucăi cu look-ul schimbat! FOTO EXCLUSIV!

Soţia lui Pepe, blondă, cu breton şi părul scurt! Îţi place cum îi stă?

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Raluca Pascu este soţia lui Pepe, după cum ştim cu toţii...O brunetă frumoasă, sexy şi discretă, care se dedică în totalitate soţului, copiilor şi afacerilor familiei, şi face tot posibilul să nu se intersecteze cu luminile reflectoarelor.

Citeste si: Doamne, ce momente incredibile a surprins soţia lui Pepe la nunta lui Pastramă! A filmat tot şi a pus pe insta story! VIDEO!

fara descriere

De curând, aceasta a făcut şi un curs de make up şi are din ce în ce mai multe cliente care se declară mulţumite de serviciile tinerei. Fireşte, Pepe este extrem de mândru de soţia lui, aceasta dovedind de-a lungul timpului că este o femeie puternică, muncitoare şi înţelegătoare cu programul încărcat al partenerului de viaţă.

Soţia lui Pepe, blondă, cu breton şi părul scurt! Nici nu-ţi dai seama că poartă perucă!

fara descriere

Ei bine, de curând Pepe a avut un şoc...Artistul a intrat în casă şi în locul brunetei cu părul lung pe care o adoră, a găsit o femeie blondă, cu părul scurt şi...breton.

Bietului solist i-au trebuit câteva secunde să îşi dea seama că duduia misterioasă cu părul bălai din căminul conjugal este chiar jumătatea lui care experimentase, cu ajutorul unei peruci din păr natural, o schimbare şocantă de look. Cum ţi se pare? Îi stă mai bine blondă sau brunetă?

Citeste si: Soţia lui Pepe, de nerecunoscut! A slăbit foarte mult în ultima perioadă! Paparazzii au surprins-o la mall! VIDEO EXCLUSIV!

fara descriere

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate