Pepe, despre faptul ca Oana Zavoranu i-a interzis sa mai fie prieten cu Oana Roman: "Daca n-as fi fost atat de fraier atunci, n-as fi acum atat de implinit"

Pepe a venit in platoul WOWbiz impreuna cu Oana Roman, nimeni alta decat buna si vechea lui prietena. ##VIDEO3708##

Distribuie pe:

Autor: A.R.

fara descriere

Cei doi nu si-au vorbit vreme de sase ani, cat timp Pepe a fost casatorit cu Oana Zavoranu.

"Noi eram prieteni dinainte, dar a trebuit sa luam o pauza in momentele in care Pepe a fost casatorit cu Oana. Tin minte ca in momentele in care ei erau amandoi si ne intalneam pe strada, nici macar nu ne salutam. Au fost multe momente penibile. Ne-am vazut o data in aeroport, in Dubai, stateam la trei scaune distanta, a fost urat", a declarat Oana Roman.

"Eu tin minte un moment si mai penibil. Veneam de la New York si m-am intalnit cu prietena noastra, Lizeta. Ne-am dus la baie ca sa vorbim. "Ce faci, fa?", i-am zis. "Uite si eu pe aici"...A trebuit sa renunt la multe pentru Oana. Dar nu e vina ei, mi-o asum. Sunt barbat si-mi asum toate astea. Oricum, daca n-as fi fost atat de fraier atunci, n-as fi acum atat de implinit", a declarat si Pepe.

Oana Roman a dezvaluit ca s-a certat cu fosta sotie a lui Pepe, Oana Zavoranu, inca dinainte ca aceasta sa-l cunoasca pe artist.

"Nu vreau sa discut subiectul Oana Zavoranu. Ne-am certat inainte ca ea sa-l cunoasca pe Pepe. L-am inteles pe Pepe in aceasta iubire extraordinara pe care a trait-o...Nu i-am scos ochii pentru ca nu a vrut sa se vada cu mine. Nu stiu de ce ma ataca Oana. N-avea de ce sa fie geloasa...Intre noi s-a stiut ca n-a fost vorba decat de o prietenie...Eu o cunosc pe Oana cum este cu adevarat. Eu am fost prietena si cu Dana, prima lui prietena...Pepe este fratele pe care orice sora si l-ar dori. Persoana cu care am vorbit cel mai mult inainte de a accepta oferta Kanal D a fost el. In ziua in care am avut prima emisiune, cu fix cinci minute inainte sa intru in direct, m-a sunat si m-a tinut la telefon pana cu zece secunde inainte sa intru in direct. Asta e un lucru care spune mai mult decat orice. Familia lui ne uneste foarte mult", a mai dezvaluit Oana Roman in platoul WOWbiz.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate