Pepe este impresionat de drama Oanei Zavoranu, dar nu vrea sa o vada! "Ce sa mai fac eu? Imi exprim regretele, dar nu pot sa merg la ea la spital!"

Dupa ce Oana Zavoranu a fost transportata de urgenta la spital, presa a inceput sa il contacteze pe Pepe si sa ii ceara parerea despre ce s-a intamplat cu fosta lui sotie.

Distribuie pe:

fara descriereArtistul a intrat in direct intr-o emisiune de la Pro TV si a spus ce crede despre aceasta poveste: "Aseara am raspuns detasat de situatie si am zis ca e o farsa, insa nu am tinut mortis sa dau o declaratie despre Oana. Nu stiam ca este atat de grav si nu ma interesa subiectul. Acum observ ca este ceva serios, nu mai este vorba de nicio farsa, de nicio cadere de calciu. Imi pare rau, sper sa isi revina".

Pepe a explicat ca a asistat si el la astfel de scene, insa caderile Oanei nu erau niciodata atat de serioase. "Probabil ca si organismul mai cedeaza intre timp. Pastilele nu isi mai fac efectul la fel. Nu vreau sa intru intr-un alt scandal. Sper ca isi va reveni, nimeni nu ii doreste raul nimanui. Sa o sustina maica-sa, cei care sunt aproape".

Cantaretul a dorit sa transmita un mesaj presei: "Dragi oameni, stiu ca vreti sa faceti rating, dar eu am o familie, sunt cu Raluca. Imi pare rau pentru situatie, insa mai mult decat sa imi para rau nu am ce sa fac. Avem vieti diferite. Ce sa mai fac eu? Imi exprim regretele, dar nu pot sa merg la ea la spital".

Pepe a marturisit ca si pe vremea in care erau impreuna, Oana lua acelasi cocktail de trei medicamente: aspirina, codamin si distonocalm.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate