”Pepe, fără Oana Zăvoranu, nu vei fi fericit niciodată”! Reacție surprinzătoare a fanilor după anunțul divorțului! Zăvo, reacție dură: ”Lumea să nu mai viseze”

Anunțul lui Pepe legat de un viitor divorț de Raluca a avut un efect cu totul nebănuit. Oana Zăvoranu, prima soție a artistului, a fost asaltată de mesaje prin care i se solicită împăcarea cu acesta.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Anunțul lui Pepe legat de un viitor divorț de Raluca a avut un efect cu totul nebănuit. Oana Zăvoranu, prima soție a artistului, a fost asaltată de mesaje prin care i se solicită împăcarea cu acesta.

Efect neașteptat al divorțului lui Pepe de Raluca: fanii vor să-l vadă din nou în brațele Oanei Zăvoranu. ”Imposibil, e ceva încheiat pentru totdeauna”, spune Oana.

Oana Zăvoranu nu crede în divorul lui Pepe


In articol:

E agitație mare pe pagina de Instagram a Oanei Zăvoranu, după ce Pepe a anunțat că redevine burlac. Actrița a comentat ironic evenimentul, punând la îndoială spusele lui Pepe și mergând mai mult pe ipoteza că este o regie a acestuia. ”Astea de etnie nu divorțează, nu există această noțiune în mintea lor... Iar ”soțu” trebuia să învețe să ”joace” mai bine, că doar a stat cu o actriță în casă atâția ani... stai jos, nota 4”, a comentat Oana Zăvoranu.

În loc de efectul scontat, fanii Oanei au părut mai degrabă întristați de reacția acesteia. Vedeta s-a trezit cu o mulțime de mesaje în care i se spunea că se va împăca cu Pepe, pentru că sunt făcuți unul pentru celălalt. Asta în condițiile în care Oana este căsătorită și are un mariaj extrem de fericit cu tânărul Alex Ashraf.

Fană: ”Pepe n-a încetat să te iubească”. Oana: ”Sunt bine acum”

Oana Zăvoranu, Pepe
Oana Zăvoranu a fost prima soție a lui Pepe

”Eu cred că Pepe n-a încetat niciodată să te iubească! Nu te-a uitat o clipă, apăreai peste tot în viața lui. Poți face 10 copii doar de dragul de a fi "în rând cu lumea" cum credea el dar niciodată nu te-a uitat. O spune cu atâta usurință, a băgat divorț, asta e. Cand iubești nu te împaci așa ușor cu ideea. El n-a fost niciodată în acel film. A încercat doar din ambiție, să-ți arate că el își face familie”, a fost de părere o fană.

Citeste si: Ministrul Finanțelor le dă nopți albe tuturor bugetarilor! Ce îi așteaptă în 2021 - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Oana Zăvoranu a făcut praf căsnicia lui Pepe cu Raluca Pastramă: ”I-a spus că e borțoasă când nu se mai putea face nimic”

Citeste si: Bombă în showbiz! Pepe s-a afișat cu o altă femeie celebră, după ce Raluca Pastramă a decis să-l părăsească. Cum își revine artistul după despărțire FOTO

”Deși ultima parte a comentariului tău îmi jignește cumva actualul mariaj, știu că nu e cu intenție... ești un om inteligent și dacă ar fi existat mai mulți ca tine, nu mai eram eu linșată mediatic de cel ce azi “joacă” un rol prost și face pe victima... nu mai spera în van, ce e în spate nu mai poate fi niciodată în față (…) Te pup și crede-mă că sunt bine cum sunt acum și îmi doresc ca lumea să nu mai viseze la ceva ÎNCHEIAT PENTRU TOTDEAUNA”, a răspuns Oana Zăvoranu.

Fană: ”Sunteți suflete pereche, v-am văzut”. Zăvo: ”Când eram linșată, la ce te uitai?”

”Da... părerea mea este următoarea... chiar dacă deranjează.... tu fără Pepe nu vei fi fericită ... mă refer la chimia care a fost între tine și el, Pepe fără tine nu va fi fericit... voi doi sunteți suflete pereche... se vedea asta chiar de pe "lună" nu am nevoie să-mi dai dreptate eu v-am urmărit de la început....ce-ai trăit alături de el a fost adevărată dragoste....în rest cancan”, a mai spus o fană.

mesaj Oana Zavăranu

”Dar când eram SINGURĂ și a instigat pe toată lumea ca să mă linșeze mediatic, TU LA CE TE UITAI , EȘTI AMNEZICĂ SAU PUR ȘI SIMPLU TUPEISTĂ?”, răspuns, vizibil dreanjată, Oana.

Mesajele au continuat în acest stil, însă Oana a încercat să explice pentru fiecare dintre fanii ei că nu este cazul să-și mai facă iluzii: ea și Pepe nu vor mai fi niciodată împreună.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Carantină totală. S-a prelungit la miezul nopții. Restricții drastice pentru acești români

Dieta Ramonei Gabor. Ce face zilnic după fiecare masă. Oricine poate încerca asta. Ea arată impecabil

Oana Zăvoranu a spus tot adevărul despre divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă! "Astea de etnie nu divorțează..."

Ana Maria Mocanu a răbufnit la adresa fostului iubit: „Este mort!” Gestul făcut de bărbat a scos-o din minți pe vedetă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies