Pepe, la “Te cunosc de undeva”! Afla si ce alte vedete vor concura la concurs in 2013!

Noul sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva”, din 2013, beneficiaza de prezenta unor nume sonore din wowbiz-ul romanesc! Cantareti celebri din Romania vor interpreta hituri ale unor staruri autohtone si internationale si se vor lupta pentru premiul pus in joc.

Distribuie pe:

Autor: Gabriela Grigoriev

fara descrierePepeCastigatorul primului sezon “Te cunosc de undeva” a fost CRBL, iar cel de-al doilea, care s-a incheiat la inceputul acestei luni, a fost castigat de Jorge. Se pare insa ca va fi batalie mare si in al treilea sezon, care va avea loc in 2013, caci vedetele care vor participa sunt foarte talentate si ambitioase.

Reporterii WOWbiz.ro au aflat ca Pepe este unul dintre participantii care se afla deja pe lista, urmat de alte nume cunoscute. Dupa divortul de Oana Zavoranu, solistul a inceput sa se implice mai mult in cariera profesionala. De mai bine de un an, Pepe participa la multe show-uri tv, ba chiar are si propria emisiune, “Natiune, te cunosc”, la Prima TV, iar concertele sunt “fara numar”.

fara descriereSerban Copot - Animal XReporterii WOWbiz.ro au aflat si cu cine va concura Pepe la show-ul “Te cunosc de undeva”. Rona Hartner, Serban Copot de la Animal X si Simona Nae sunt doar cateva nume care vor interpreta diferite personaje si care se vor lupta pentru marele premiu. Carcotasii spun ca si Anda Adam ar fi una dintre vedetele luate in calcul pentru acest show. fara descriereAnda Adamfara descriereRona Hartnerfara descriereSimona Nae

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate