Pepe si Connect-R s-au intovarasit! Se suna zilnic si vorbesc despre TOT ce se intampla in viata lor!

Pepe si Connect-R au devenit mai apropiati decat niciodata. Cei doi artisti lucreaza impreuna la mai multe proiecte si s-au imprietenit.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereInvitat la Acces Direct, Pepe a dezvaluit ca urmeaza sa isi lanseze noul videoclip.

"Nu mai concurez la Te cunosc de undeva, Am castigat deja doua editii. Dupa mai multe proiecte in TV, am decis sa lansez un videoclip. Piesa e scrisa de Connect-R. Da, in videoclip nu apare sotia mea, e alta bruneta", a spus Pepe.

"Inainte de clip, am avut multe concerte in aer liber si de la vant am facut un herpes. Mi-am lasat barba si regizorul mi-a zis sa nu ma mai barbieresc. Am filmat doua zile, nonstop. Am avut toate cadrele pe afara. Era foarte frig afara si eu trebuia sa par ca sunt relaxat, cu geaca descheiata", a mai spus acesta.

"Il cunosc pe Connect-R de mult de timp. Ne-am apropiat foarte mult la Next Star. Cand imi asculta piesele imi spunea ca suna bine dar ca trebuie sa ii schimb refrenul. Acum am ajuns sa ne sunam zilnic. Mai urmeaza un proiect. Ii dau sfaturi si in ceea ce priveste viata de parinte. Imi cere sfaturi si ii dau", a spus Pepe.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate