Vedete

Pepe si Raluca Pastrama isi deschid gradinita! "Este cea mai buna afacere! Sotia mea se va ocupa in totalitate de ea"

Pepe si Raluca Pastrama au decis sa deschida impreuna o afacere. In toamna, odata cu inceperea noului an scolar, cei doi soti vor deschide portile unei gradinite care va purta numele celor doua fetite ale lor, Rosa si Maria.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Pepe si Raluca Pastrama isi deschid gradinita! "Este cea mai buna afacere! Sotia mea se va ocupa in totalitate de ea"
“A fost ideea Ralucăi, soţia mea, să facem o grădiniţă. Iar hotărârea am luat-o împreună, în câteva zile. Grădiniţa va funcţiona în casa în care a copilărit Raluca, pe care am cumpărat-o noi, situată undeva în zona Bucur Obor, o casă foarte mare, construită cu suflet de socrul meu, şi se va numi “Rosa Maria”. I-am reconfigurat interiorul, am renovat-o la interior şi exterior, iar acum suntem în faza în care achiziţionăm mobiler şi rechizite şi angajăm personal autorizat. Ne dorim să avem o grădiniţă cu opţionale incluse, care să dezvolte copiii pe partea artistică, spre muzică şi actorie. Este foarte posibil să avem aici şi o creşă, dar şi after school. Grădiniţa “Rosa Maria” îşi va deschide porţile în luna septembrie”, spune Pepe, citat de cancan.ro.

 

“Raluca se va ocupa în totalitate de această afacere, eu doar o voi susţine, din toate punctele de vedere. Şi cred că grădiniţa aceasta este cea mai bună afacere pentru viitorul familiei mele. De asemenea, mă bucur foarte mult că deja foarte mulţi colegi artişti şi-au exprimat dorinţa să-şi înscrie copiii la grădiniţa noastră”, a mai declarat artistul.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romaniaicon photo

Vedete

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romania

Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, este campioana la fitness, insa din partea Ciprului.

Titlu secțiune