pepe
Pepe și Yasmine Ody, în vacanță

Vedete

Pepe, surpriză pentru iubita lui! Yasmine a avut o criză de râs: „Ce faci, iubirea mea?”

Pepe și Yasmine se bucură de o vacanță alături de mai mulți prieteni.

Pepe și Yasmine Ody au plecat într-o vacanță de vis, iar ei sunt acompaniați de mai mulți prieteni. După ce au petrecut pe Coasta de Azur, cei doi îndrăgostiți au plecat și în Italia. Ei au împărtășit mai multe fotografii și videoclipuri cu fanii lor, în care par mai îndrăgostiți ca niciodată.

Cei doi nu îi surprind pe internauți doar cu ipostaze romantice, ci și cu multe momente amuzante. Pepe  s-a lăsat filmat de către iubita lui chiar în camera de hotel, în ce cânta la harpă.

La un moment dat, tânăra a izbucnit în hohote de râs atunci când îl filma pe iubitul ei. „Ce faci, iubirea mea?”, l-a întrebat Yasmine Ody pe iubitul ei, vizibil interesat de prezența harpei în camera lor de hotel.

pepe
Cum s-a lăsat filmat Pepe de iubita lui, în camera de hotel [Sursa foto: Instagram]

Ce spunea Pepe despre relația cu Yasmine Ody

Pepe și Yasmine Ody  lucrează de mulți ani împreună. Povestea de dragoste dintr ei a luat naștere după divorțul lui Pepe de fosta lui soție, Raluca Pastramă.

La începutul relației, celebrul cântăreț s-a ferit să dea prea multe declarații despre relația cu noua lui iubită. El este hotărât să se bucure de fiecare clipă în această nouă etapă din viața lui. 

Citeste si: Pepe, probleme serioase cu banii după ce s-a retras din televiziune! Ce datorii are cântărețul? EXCLUSIV

„În primul rând, noi am pus fotografii pe Story în care apărem împreună, înainte să dea presa.

Dacă suntem un cuplu? Nu, că eu mă sărut cu toată lumea... Ce întrebare e asta? Eu sunt bine acum, mulțumesc foarte mult. Am hotărât să nu mai dau declarații despre viața mea personală, pentru că știu cum e, peste cinci luni, declarațiile astea sunt sucite și scoase din context iar eu nu mai vreau asta. Dacă voi avea ceva mai mult de spus, o voi face pe canalul meu de Youtube”, a declarat Pepe pentru WOWbiz.ro.

pepe
Pepe și iubita lui [Sursa foto: Instagram]