Pepe trage tare sa se mute in casa noua pana la sfarsitul saptamanii

Cantaretul latino Pepe trage tare in aceasta saptamana, sperand ca pana la finalul ei sa se mute in casa noua cu Raluca si cu micuta Maria, fetita lor.

Distribuie pe:

Autor: Alina Radulescu

##VIDEO7285##

fara descriereDesi pe final de an programul artistilor este extrem de incarcat, Pepe a decis sa puna stop tuturor angajamentelor din aceasta saptamana pentru a se muta in noua casa din Pipera, iar efortul pe care cantaretul trebuie sa-l depuna in aceasta perioada este unul considerabil.

La inceputul acestei saptamani, la noua resedinta a lui Ion Pascu a fost un adevarat pelerinaj. Canapele, diverse obiecte de mobilier, saltele pentru paturi si tot felul de lucruri absolut necesare pentru un nou camin au fost aduse si descarcate rand pe rand cu ajutorul unor angajati specializati.

Daca in privinta decorului, Pepe a reusit cat de cat sa se decida, mult mai greu ii va fi artistului sa-si aduca toata garderoba in noua casa. “Am haine, camasi, pantofi si asa mai departe in trei parti. Trebuie sa stau sa le selectez pe toate, sa vad ce imi mai trebuie si sa le mut la noua locuinta. Practic, asta o sa mi ia cel mai mult timp”, a precizat artistul pentru WOWbiz.ro. Pepe spera ca pana la finalul saptamanii operatiunea sa fie incheiata si sa se mute, in sfarsit, in noul camin.

 

 

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate