Pepe va impodobi bradul alaturi de Maria: "Este primul Craciun in trei asa ca toate momentele le vom trai impreuna"

De Craciun, Pepe nu va sustine nici un concert deoarece vrea sa il petreaca in familie, alaturi de Maria si Raluca, cele mai importante femei din viata lui. Acesta se bucura ca va impodobi bradul cu fetita sa.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Craciunul il voi petrece ca in fiecare in familie. Este o zi prea mare si prea frumoasa pentru mine ca sa nu fiu alaturi de cei dragi. Revelionul in schimb il voi petrece pe scena. Anul acesta am ales sa raman in Bucuresti. Ne vom gasi cu totii atat in Piata Constitutiei dar si in cateva cluburi cunoscute. Este primul Craciun in trei asa ca toate momentele le vom trai impreuna, mai ales impodobitul bradului", a marturisit Pepe pentru devoratormonden.ro.

De cadouri inca nu s-a ocupat deoarece ii place sa faca shopping pe ultima suta de metri. Artistul a marturisit ca el nu isi doreste nimic de la Mos Craciun pentru ca are deja familia pe care si-o dorea.

"Atmosfera Craciunului este mult mai importanta pentru mine decat orice cadou pe care l-as putea primi. Oricum sunt mai mult genul care daruieste si ma bucur mult mai mult sa fac aceasta decat sa primesc. Pentru mine eu sunt Mos Craciun. Am o familie frumoasa si fericita. Imi doresc multa sa sanatate ca pe restul le rezolv. Nu stiu ce o sa ofer nominal anul acesta celor dragi. Imi place sa las totul pe ultima suta de metri. Este un sentiment placut sa faci cumparaturi in preajma Craciunului. Revelionul in schimb il voi petrece pe scena. Anul acesta am ales sa raman in Bucuresti. Ne vom gasi cu totii atat in Piata Constitutiei dar si in cateva cluburi cunoscute", a mai adaugat Pepe.

Pentru el, anul 2012 a fost unul perfect deoarece traieste senimentul de a fi tata si spera ca in 2013 sa fie sanatos pentru a face tot ce isi doreste.

"Cu siguranta a fost cel mai frumos an de pana acum. Familia a facut ca totul sa fie perfect. Alaturi de Raluca, Dumnezeu mi-a dat inca o fata, iar sentimentul de a deveni tata este unul exceptional … Unde mai pui ca si pe pla profesional totul a mers perfect. In 2013, imi doresc sanatate ca tot ce trebuie facut le vom face daca vom fi sanatosi", a mai spus Pepe.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate