Percheziție la casa psihologului care și-a băgat soția asistentă în comă! Lucrează la Poliția de Frontieră, dar și-a luat liber „pentru a avea grijă de soție”

Polițiștii au făcut percheziții la casa psihologului care și-a băgat soția asistentă în comă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Asistenta Mihalea Enache a fost bătută crunt de soțul care lucra ca psiholog la Poliția de Frontieră. Femeia este în comă de gradul IV și se zbate între viață și moarte, iar polițiștii fac cercetări pentru a face dreptate în acest caz.

Fratele asistentei a fost cel care a mers la Poliție și a povestit despre chinurile prin care trecea Mihaela Enache alăruti de Mihai Enache. Miercuri dimineață, în jurul orelor 9:00, oamenii legii au făcut percheziții în casa în care locuiau cei doi soți și au căutat chiar și scaunul cu care asistenta le povestise colegelor că ar fi fost bătută ultima dată înainte de a intra în comă.

Citeste si: Pacienţi oripilaţi de ţinuta medicul pediatru: „Are hainele murdare, rupte şi miroase a urină. Copilului meu i s-a făcut rău şi a vomat“

Citeste si: Momente de groază! Părinții au auzit vocea unui bărbat din sistemul de monitorizare a bebelușului: „O să vă răpesc copilul. Sunt în camera lui”

Citeste si: O româncă și-a întâlnit fiul după 17 ani, în platoul unei televiziuni din străinătate: „Îţi mulţumesc enorm pentru ce mi-ai oferit”

Și-a luat liber „pentru a avea grijă de soție”

Mihai Enache se afla acasă atunci când polițiștii au fost la percheziții. De luni, el nu a mai mers la serviciu. S-a învoit pentru cinci zile, pe motiv că merge la spital „pentru a avea grijă de soție”, relatează vremeanouă.ro.

Polițiștii din Vaslui au deschis două dosare penale în acest caz, unul pentru vătămare corporală din culpă și al doilea pentru violență în familie, acesta fiind deschis după plângerea depusă de fratele asistentei Mihaela Enache.

Mihaela se zbate în continuare între viață și moarte, iar cadrele medicale au declarat că femeia are leziuni interne care ar fi putut fi cauzate de bătăile repetate din partea soțului.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate