Stiri

Percheziţii în satul natal al Loredanei Chivu! Poliţiştii au confiscat documente, telefoane mobile, calculatoare şi bani

Percheziţii la Lunguleţu, satul natal al Loredanei Chivu!

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Poliţiştii din Titu şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa au descins la domiciliile a două persoane din Lunguleţu, bănuite că falsificau acte de înmatriculare ale unor maşini.

„La data de 16 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu, sprijiniţi de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa, au efectuat percheziţii domiciliare la două persoane din Lunguleţu, bănuite de săvârşirea infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals. În urma descinderilor, au fost indisponibilizate mai multe documente şi înscrisuri, telefoane mobile, calculatoare şi bani”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

„În fapt, aceştia ar fi falsificat fişele de înmatriculare, contractele de dobândire ale autovehiculelor şi certificatele fiscale, prin aplicare de semnături şi ştampile false, presupuse a aparţine organelor fiscale, astfel, beneficiarii serviciilor acestora sustrăgându-se de la plata taxelor şi impozitelor. Bănuiţii ar fi depus diligenţe pentru înmatricularea în fals a peste 80 de autovehicule, operaţiuni pentru care ar fi primit în schimb sume cuprinse între 250 şi 300 de euro, pentru fiecare caz în parte”, mai precizează IPJ Dâmboviţa în respectivul comunicat.

Cercetările sunt coordonate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, anunţă Adevărul.

 

Galerie foto  Urmatorul articol