Perchezitii la grupul de firme MediaPro!

In aceasta dimineata, procurorii efectueaza perchezitii la grupul de firme MediaPro din Bucuresti si Ilfov. Oamenii legii ridica documente de la sediile acestor firme.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereOrlando NicoaraUPDATE: In urma perchezitiilor efectuate la sediile MediaPro, doua etaje ale cladirii Mediafax Group au fost blocate de perchezitii. Este vorba de etajele patru si cinci ale cladirii in care isi desfasoara activitatea angajatii trustului de presa, noteaza cei de la paginademedia.ro

La unul dintre aceste etaje se afla si biroul fostului director general al Mediafax, Orlando Nicoara. El si cu Roxana Grigoruta, membra in consiliul de administratie al grupului, sunt cercetati penal pentru evaziune fiscala si spalare de bani.

fara descriereInca de saptamana trecuta, mai multe persoane din grupul MediaPro au fost puse sub urmarire penala. Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a dispus emiterea de 32 de mandate de urmarire penala pentru savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani.

fara descrierePrejudiciul total adus statului s-ar ridica in jurul sumei de sase milioane de lei, noteaza cei de la Evenimentul Zilei.

Perchezitiile se desfasoara la 14 dintre firmele detinute de Adrian Sarbu si la ele participa aproape 100 de politisti.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate