Percheziții la mai mulți proxeneți din Giurgiu! Membrii grupării se foloseau de metoda ”loverboy”

Percheziții la mai mulți proxeneți din Giurgiu! Se foloseau de metoda ”loverboy” pentru a atrage fete.

Percheziții la mai mulți proxeneți din Giurgiu! Membrii grupării se foloseau de metoda ”loverboy”
Sursă foto DIICOT-Poliția Română
Autor: Adriana Raiciu

In articol:

La data de 09.03.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Giurgiu au dispus reținerea a 5 indivizi pentru o perioadă de 24 de ore. Bărbații sunt acuzați trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism, spălare a banilor, deținerea și oferirea substanțelor de mare risc, fără drept și punerea la dispoziție, cu știință, a unei locuințe, pentru consumul ilicit.

Percheziții la Giurgiu

De asemenea, în perioada 2017-2021, grupul infracțional se folosea de metoda ”loverboy”, pentru recrutare tinerelor, care proveneau din familii modeste. Se pare că membrii grupării se ocupau în mod constant transportul din Romania către Spania și retur, cazarea, protecția și transportul de la locurile de cazare din Spania către zonele de exploatare, cu scopul de a obține foloase patrimoniale. 

Percheziții la mai mulți proxeneți din Giurgiu! Membrii grupării se foloseau de metoda ”loverboy”
Sursă foto DIICOT-Poliția Română

Citeste si: Metoda "Loverboy", aplicată și la Călărași! Fetele erau exploatate de o grupare de proxeneți pentru Marea Britanie, Germania și Elveția

Citeste si: Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma- bzi.ro

Cu sprijinul EUROPOL, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Giurgiu împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Giurgiu, au efectuat un număr de 14 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate sisteme informatice, obiecte și metale prețioase, înscrisuri, probabil

substanțe interzise și bunuri utilizate la cântărirea, dozarea, ambalarea stupefiantelor sau utilizate la consumul acestora. 

În plus, simultan, pe teritoriul Spaniei, au fost puse în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară și 8 mandate de aducere, fiind reținute 2 persoane de cetățenie română.

Percheziții la mai mulți proxeneți din Giurgiu! Membrii grupării se foloseau de metoda ”loverboy”
Sursă foto DIICOT-Poliția Română

Citeste si: Percheziții la locuința lui Dani Mocanu, după ce în videoclipul manelistului apare un leu rănit

"La data de 09.03.2021, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Giurgiu împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Giurgiu, în cadrul unei operațiuni comune cu Poliția Națională din Regatul Spaniei, cu sprijinul EUROPOL, au efectuat un număr de 14 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate sisteme informatice, obiecte și metale prețioase, înscrisuri, substanțe susceptibile a fi droguri și bunuri utilizate la cântărirea, dozarea, ambalarea drogurilor sau utilizate la consumul acestora.


Simultan, pe teritoriul Spaniei, au fost puse în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară și 8 mandate de aducere, fiind reținute 2 persoane de cetățenie română.
În cursul zilei de astăzi, inculpații reținuți vor prezentați Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, I.J.J. Giurgiu și Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor și Direcția Operațiuni Speciale.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumţia de nevinovăție", potrivit unui comunicat DIICOT.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Karmen Simionescu a avut coronavirus! Primele declarații ale cântăreței: "Să nu exagerăm!..."

Imagini de senzație de la ziua de naștere a lui Dani Mocanu! Guță a avut grijă să îl distreze pentru un pumn de bani

Doliu în presă! A murit marele ziarist Octavian Andronic, în urma unui atac de cord

Smiley și Gina și-au botezat fiica în urmă cu două zile

Denise Rifai a rămas fără cuvinte! Ce a aflat de la Firea chiar în emisiunea ei: E un episod dureros

SCANDAL IMENS! Cine este femeia pentru care Laurențiu Reghecamf divorțează de Anamaria Prodan? Ea este motivul real al separării. Este BOMBA ANULUI

Ce au descoperit în creierul morților de Covid?! E halucinant

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies