Stiri

Pericol de explozie in Pipera! O soferita a provocat un accident grav

O soferita a provocat un accident rutier grav pe o sosea din Pipera. Din pricina vitezei femeia a pierdut controlul volanului si a lovit o alta femeie, dar si o teava de gaz, creand pericolul unei explozii.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Pericol de explozie in Pipera! O soferita a provocat un accident grav

Femeia accidentata are un picior amputat, potrivit primelor informatii. Ea a fost transportata de urgenta la spital, fiind gasita in stare grava.

"Şoferiţa ar fi încercat să depăşească un tir pe care l-a acroşat, s-a răsturnat apoi, a lovit ţeava de gaz, apoi a lovit o femeie care aştepta un mijloc de transport în comun. Unul dintre martori a spus că victima a încercat să se ferească. Starea ei e gravă, viaţa îi e pusă în pericol. Martorii au scos-o pe şoferiţă din maşină pentru că exista riscul ca aceasta să ia foc", a relatat de la fata locului reporterul Observator.

Traficul a fost blocat complet in zona. Doua masini de pompieri si una de descarcerare au fost trimise la locul accidentului.

Boala secretă care l-a măcinat pe Ilie Balaci! Se ducea periodic la o clinică privată din Bucuresti fără să îl ştie nimeni | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, în ”Mireasă din Istanbul”: Ipek aruncă “bomba” în familia Boranicon photo

Vedete

Azi, în ”Mireasă din Istanbul”: Ipek aruncă “bomba” în familia Boran

Adem şi-a pierdut minţile când a aflat că mama lui va fi încarcerată.

Titlu secțiune