Stiri

Pericol de explozie in Pipera! O soferita a provocat un accident grav

O soferita a provocat un accident rutier grav pe o sosea din Pipera. Din pricina vitezei femeia a pierdut controlul volanului si a lovit o alta femeie, dar si o teava de gaz, creand pericolul unei explozii.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Pericol de explozie in Pipera! O soferita a provocat un accident grav

Femeia accidentata are un picior amputat, potrivit primelor informatii. Ea a fost transportata de urgenta la spital, fiind gasita in stare grava.

"Şoferiţa ar fi încercat să depăşească un tir pe care l-a acroşat, s-a răsturnat apoi, a lovit ţeava de gaz, apoi a lovit o femeie care aştepta un mijloc de transport în comun. Unul dintre martori a spus că victima a încercat să se ferească. Starea ei e gravă, viaţa îi e pusă în pericol. Martorii au scos-o pe şoferiţă din maşină pentru că exista riscul ca aceasta să ia foc", a relatat de la fata locului reporterul Observator.

Traficul a fost blocat complet in zona. Doua masini de pompieri si una de descarcerare au fost trimise la locul accidentului.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune