Vedete

Pericol in relatia Ginei Pistol cu Smiley! O alta femeie i-a facut marcaj strans cantaretului in urma cu cateva zile!

Gina Pistol a avut o rivala serioasa la Iasi, in weekend, atunci cand iubitul ei a sustinut un concert in localitate

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lia Popescu


Gina Pistol si Smileyicon photo
Gina Pistol si Smiley

Gina Pistol si Smiley sunt impreuna de cateva luni, in ciuda faptului ca se feresc sa recunoasca public acest lucru! Totusi, prietenii lor nu s-au sfiit sa dea detalii in presa despre povestea de dragoste pe care cei doi o traiesc, in plus, si blondina a mai lasat sa se inteleaga cat de cat ca iubirea pluteste in aer in viata ei! (asa arata viitorii socrii ai Ginei Pistol)

Gina Pistol are probleme in relatia cu Smiley? De unde a pornit totul

De Revelion, Gina a si fost la Sibiu cu Smiley, ca o dovada clara ca ea este “stapana” din viata cantaretului! De atunci insa, liniste! Nimic nu s-a mai aflat despre legatura amoroasa a vedetelor si fiecare pare ca s-a axat, momentan, mai mult pe cariera!

“Gina Pistol are probleme in relatia cu Smiley?”, s-au intrebat carcotasii! Tot ce-i posibil, in conditiile in care artistul are “lipici” la alte reprezentante ale sexului frumoas mai mult ca niciodata, iar in weekend-ul trecut, a fost “marcat” strans de o alta femeie. “In urma cu cateva zile, cantaretul a sustinut un concert la Iasi! El a venit ca de obicei doar cu oamenii cu care lucreaza pe scena, si pe toata perioada sederii la fata locului, o tanara frumoasa foc a stat numai in preajma lui, i-a zambit, l-a pupat si nu l-a scapat din ochi! Nici vedeta nu a parut prea deranjata de atentia venita din partea femeii, mai mult, cand a fost intrebat de Gina, a si schimbat subiectul”, au dezvaluit persoane de la fata locului!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astazi, de la ora 20:00, in ultimul episod din “Meryem”, la Kanal D! Savas si Meryem, o noua viata!icon photo

Vedete

Astazi, de la ora 20:00, in ultimul episod din “Meryem”, la Kanal D! Savas si Meryem, o noua viata!

Kanal D difuzeaza in aceasta seara, de la ora 20:00, ultimul episod din serialul „Meryem”.

Titlu secțiune