Pericol pe litoralul romanesc! E inimaginabil ce a patit un turist austriac! Toata lumea este in alerta! Uite ce se afla in apa!

Un turist austriac a venit in Romania sperand la o vacanta de neuitat. Din pacate pentru el, asa a fost, dar in sensul negativ.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierePatrik a avut ghinionul sa se taie intr-i bucata de tabla, atunci cand a facut baie pe litoralul romanesc, la Navodari. S-a ranit grav si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Nu doar in Romania a fost la spital, ci si in Viena, atunci cand a ajuns acasa.  "Sunt extrem de fericit ca nu mi-am pierdut piciorul. Concluzia: vacantele in Romania pot fi periculoase" - a scris Patrik pe un site de socializare.

fara descriereAsta nu e singura problema, pentru ca si la Jupiter, in apa, sunt mai multe tevi. Cei de la Administratia Apelor stiu de aceste pericole, dar spun ca ele sunt kalooga_36441" mascate" de ierburi si e greu sa le depisteze. Oricum, au anuntat ca ori de cate ori sunt sesizati, atunci sunt luate masuri in consecinta.

Din pacate, foarte multi turisti pot cadea victime ale acestor capcane pana cand cineva va interveni pentru a le scoate din adancuri.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate