Pericol! Schimbarile de vreme ne pot baga in depresie! Uite ce alimente ne recomanda Menci pentru a fenta aceste stari!

Vremea schimbatoare din ultima perioada ne poate cauza stari depresive, spune profesorul Gheorghe Mencinicopschi! Potrivit specialistului, cateva alimente ne pot scapa insa de aceste stari!

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereNucile caju pot combate starile de depresiePofesorul Gheorghe Mencinicopschi ne invata cum sa trecem de starile depresive provocate de schimbarile de vreme, printr-o alimentatie sanatoasa! Ei bine, iata cateva alimente care ne pot ajuta!

Nucile Caju au un puternic efect antidepresiv. Acestea contin circa 0,3-0,4 triptofan la o suta de grame, putand fi consumate in cantitate de 30-50g/zi (aport caloric 200-320 Kcal), in cure de minimum 15 zile, mai ales pe timpul iernii, de preferat dimineata la micul dejun, impreuna cu putina miere naturala, sau seara intre orele 17 – 20.

Hrisca este de asemenea un excelent corector al aciditatii metabolice, ce vine, pe langa vitaminele B si saruri minerale, cu aport de fibre, rutin si proteine cu efecte antidepresive remarcabile.

Prunele crude, uscate sau preparate sub forma de magiun romanesc traditional, fara adaos de zahar si alte ingrediente, sunt datatoare de buna dispozitie si au un puternic efect antidepresiv.

Sursa: www.doctormenci.ro


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate