Perlele lui Tonciu! Stie poezia "Gandacelul", dar nu versurile: "De ce m-ai prins in patul tau, copil frumos? "Scufita rosie" a scris-o Ion Creanga"

Catalin Maruta a pus-o la test pe Tonciu care a venit imbracata ca o scolarita sexy. Acesta i-a dat versuri din cateva poezi celebre pentru a le completa, dar Andreea a gafat la toate, mai putin la "Luceafarul", de Mihai Eminescu.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereAndreea a trebuit sa completeze cuvintele lipsa din cateva versuri, dar nu s-a descurcat prea bine. Singura la care a excelat a fost "Luceafarul".

"Am auzit de "Gandacelul", este de Elena Farago. "De ce m-ai prins in patul tau, Copil frumos, tu nu stii ca sunt mic si ca ma doare, De ce ma strangii asa de rau?", este completarea brunetei care si-a dat seama de gafa: "Cred ca am gresit cu patul, dar nu stiu unde l-a prins. Gandacul a fost prins in mana! "In mana tau" nu merge. In gandul tau! De ce m-ai prins in pamantul tau? Eh, am ghicit prima litera."

"Nu sunt tufa, ma stradui sa invat", a mai adaugat Tonciu.

Catalin Maruta a incurajat-o sa treaca la poezia urmatoare, sperand ca se va descurca mai bine.

"La steaua care-a rasarit / E-o cale atat de lunga / Ca mii de ani le-a trebuit / Dusmanilor sa ne ajunga" La Steaua de Mihai Eminescu. Daca nu e dusmanilor, e stelei. Nu stiu. E luminii!", a spus razand Tonciu.

Andreea Tonciu s-a descurcat excelent cand a venit vorba de "Luceafarul", nimerind din prima versurile corecte.

"A-nceput de ieri sa cada/ Cate-un fulg, acum a stat / Norii s-au mai razbunat / Spre apus, dar stau acoperiti / Peste sat" Nu stiu, stau calare. Asta e raspunsul, am zis bine? Ce, asta nu e un cuvant din dictionar? Sinonim nu stiu, stau pe jos, pe cer, gramada, nu stiu", a mai spus Andreea.

fara descriereMaruta i-a pus apoi o serie de intrebari la care nu s-a descurcat deloc bine: "Partile de vorbire sunt subiectul si predicatul...sau propozitia. Ba nu, verbul. Daca spun, de exemplu, "floare alba", cuvantul "alba" este subiect. Adverbul indeplineste functia sintactica de proverb", a spus ea razand.

Gafa monumentala a serii a fost cand a spus ca "Scufita rosie" a fost scrisa de Ion Creanga, cel care a scris toate povestile.

"Eu o sa descurc la educatie fizica si sport, romana e grea. "Scufita rosie" a scris-o Ion Creanga... Am zis Creanga pentru ca el a scris toate povestile", a mai spus ea la Happy Hour.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate