Perversu de pe Târgu Ocna, cel mai bun prieten al lui Jador, despre scandalurile de la Survivor! ”Vorbește prost dar nu zice din suflet! Zanni e un...”

Perversu de pe Târgu Ocna a vorbit despre cel mai bun prieten al său, Jador, și despre problemele pe care acesta le are la Survivor România 2021.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Celebrul personaj Perversu de pe Târgu Ocna a devenit în ultimii ani cel mai bun prieten al lui Jador.

Sorin Ion, pe numele lui real, îi face galerie amicului său din fața micului ecran în fiecare seară în care se difuzează Survivor. El a vorbit despre comportamentul lui Jador din afara traseului și despre neînțelegerile pe care le are cu colegii de la Faimoși.

Perversu de pe Târgu Ocna: ”Jador înjură și după aia își cere scuze. Așa e el”

”A intrat Jador cu ăștia în ceartă. Au început ăștia să se ia de el, frate! S-a luat Culiță... Nu mai zic nimic, asta e... Dar hai să vă spun ceva: nu cred că-l dă afară pe Jador pentru că are foarte mulți lângă el. Eu v-am mai zis cum e Jador... Jador acum vorbește urât, acum înjură, după aia își cere scuze. Așa e el ca om. În comparație cu mai multe persoane, îl cunosc mai bine și știu cum e el ca om.

Dar nu zice din suflet, nu... Asta e, îți asumi. Să vedem acum, ce-o face până la sfârșit!”, a povestit Perversu într-un live pe Youtube.

Jador Survivor
Jador, certat de Faimoși pentru comportamentul său

Perversu crede Jador și-a făcut mulți dușmani pentru că oamenii nu au înțeles felul de a fi al manelistului. Totuși, din echipa Faimoșilor, Perversu crede că Zanni este un ” șerpișor ” iar Culiță ar trebui să fie cel care-l apără pe Jador, tocmai pentru că-l cunoaște mai bine decât ceilalți și știe că nu e un băiat rău. 

Zanni Survivor
Zanni, dușmanul lui Jador de laSurvivor

”Culiță ar trebui să-i tempereze pe ceilalți”

”Eu țin cu Jador, și dacă e greșit și dacă nu e greșit. Pentru că e prietenul meu și... v-am zis de multe ori, el vorbește prost, frate... Nu știu de ce face chestia asta! Nu cred că-i face bine nici lui Jador să se certe, cel mai bine să tacă și să facă.

Asta ar fi cel mai bine pentru el. Doar că e urât când vin așa mulți și...(...) Văd că Zanni e șerpișor din ăla dar nu știu de ce...

Citeste si: Loredana Groza divorțează? Ce spune Andrei Boncea despre pozele deocheate pe care le postează artista- bzi.ro

Culiță Survivor
Culițănu a sărit în apărarea lui Jador

Culiță, în comparație cu ”ăștialalți”, îl cunoaște pe Jador și ar trebui să-i tempereze pe ceilalți. Pentru că el știe cum e Jador. Dar, până la urmă, orice om are nervii lui. Ăsta (Jador) vorbește prost dar Culiță îl cunoaște mai bine, frate. De Jador, doar gura e de el. Că zice el: ”vă fac”, nu, e doar gura, credeți-mă. El e un om bun, corect”, a mai spus Perversu.

Citeste si: Jador, război total cu Poliția Rutieră! Cântărețul susține că a devenit o țintă de când și-a luat Bentley! ”E abuz de putere”

”Se ia lumea de el că are adidași falși. El nu dă 40 de milioane pe încălțăminte”

Celebrul personaj a avut doar cuvinte de laudă pentru Jador atât ca om cât și ca artist. El spune că majoritatea banilor pe care-i câștigă fie îi investește, fie îi dă familiei.

Citeste si: Jador își pune bazele unei case de vis! Artistul a vorbit despre cum vrea să arate și de ce își dorește să fie atât de mare!

”Jador e un om ordonat și nu mă refer la haine, la curățenie în casă. Mă refer financiar. Omul dacă face banii ăștia astăzi, rupe o parte și îi cheltuie dar trei sferturi îi pune de-o parte. Și investește omul, nu dă banii pe prostii. Jador își ajută familia! Se lua lumea de el că are adidași falși în picioare! Păi băiatul ăsta decât să dea 40 de milioane pe o pereche de adidași, preferă să dea 3-4 milioane și restul să-i pună de-o parte și să-și asigure un viitor. E ”strângăreț” ca mă-sa”, a mai spus Perversu.

Perversu a plecat din România și lucrează ca șofer în Anglia

Sorin Ion este un personaj cunoscut în mediul online după ce în urmă cu aproape 10 ani a participat la o bătaie în toiul căreia a dat un interviu unei televiziuni în care a spus că și-a dovedit adversarul cu o lovitură fulgerătoare intiulată ”perversa de pe Târgu Ocna”. Perversu s-a împrienetnit cu Jador în urmă cu aproximativ 2 ani și a început să lucreze pentru acesta. Recent, Perversu a decis însă să plece din țară pentru că odată cu venirea pandemiei și oprirea concertelor, și-a pierdut obiectul de activitate.

Perversu de pe Târgu Ocna
Perversu de pe Târgu Ocna a ajuns celebru dup o bătaie

”Sunt în Anglia, la niște prieteni, am tot ce-mi trebuie, mulțumesc lui Dumnezeu... Am venit aici pentru că sursele mele principale de venit erau concertele lui Jador, Nikolas... și dacă ăștia au închis toate astea, ce să fac? N-aveam ce să fac, aia era sursa mea de venit principală. Sunt șofer. Sigur mă întorc în țară, 2000 la 100 revin acasă”, a încheiat Perversu de pe Târgu Ocna.

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Jador și-a luat ”bodyguard” de top”! Cum a ajuns Perversu' de pe Târgu Ocna în anturajul cântărețului numărul 1 în trending

Perversu' de pe Targu Ocna, show total în fața blocului! Criză de nervi după ce a pierdut la pariuri! Și-a spart televizorul Video

Îl mai țineți minte pe Perversu'de pe Tg Ocna? Cum s-a filmat cu Jador de la Puterea Dragostei

Din noaptea aceasta, zodiile vor primi o veste foarte bună

Vadim Tudor se întoarce! PARTIDUL care aruncă în aer clasa politică

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Ce se întâmplă în aceste clipe cu Ion Iliescu? Se știe doar că medicii îl țin sub observație

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies