Peste 1000 de oameni stau la coadă să adopte o fetiță abandonată într-o pungă de plastic, pe marginea drumului

Un bebeluș abandonat pe marginea drumului a cucerit inimile a mii de americani. Fetița a fost găsită pe marginea drumului, într-o pungă de plastic.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

O fetiță abandonată într-o pungă de plastic, pe marginea drumului, a impresionat mii de oameni cu povestea ei. Micuța din Atlanta a fost numită India și nu duce lipsă de potențiali părinți, pentru că multe persoane își doresc să o adopte și să-i ofere o copilărie frumoasă.

„Oamenii stau la coadă să-i ofere copilului o casă pentru totdeauna”, a declarat Tom Rawlings, directorul de la Protecția copilului din Georgia, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Citeste si: Cum se apără procuroarea care a târât-o pe Sorina afară din casa asistenților maternali: „Nu am ce să-mi reproșez”

fara descriere

India a fost găsită de două surori, Kyler și Kayla, care au sunat imediat la poliție. Au povestit că au auzit un sunet, ca un mieunat de pisică și au văzut mânuța bebelușului ieșind dintr-o pungă de plastic. Avea cordonul ombilical atașat în continuare și era murdară, dar nu avea răni importante.

Imaginile surprinse de unul dintre agenții de poliție ajunși la fața locului au fost făcute publice. Autoritățile au publicat mai multe anunțuri în care îi rugau să anunțe Poliția în cazul în care au informații legate de mama bebelușului.

sursa foto: capturi video

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate