Peste 15.000 de persoane asista la parada de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf! Uite ce ai ratat daca ai ales sa ramai acasa azi! Traian Basescu, intampinat cu proteste si huiduieli!

Potrivit estimarilor oficiale facute de reprezentantii Jandarmeriei, la parada organizata de 1 Decembrie la Arcul de Triumf asista peste 15.000 de persoane.

Distribuie pe:

fara descrierefara descriereBucuresteni dar si oameni veniti de peste tot din tara au iesit din casa si au mers in centrul Capitalei pentru a asista la ceremonia de Ziua Nationala. Daca unii flutura tricolorul, altii prefera doar sa priveasca desfasurarea impresionanta de forte de pe strazi.

La parada participa peste 1500 de militari, aeronave de lupta si transport, masini blindate folosite de in Afganistan. Defileaza, de asemenea, si un detasament de politie militara, dar si reprezentanti ai institutiilor militare de invatamant.

Traian Basescu a fost intampinat la ceremonia de la Arcul de Triumf cu proteste si huiduieli. Mai multe persoane au inceput sa vocifereze si sa fluiere la sosirea sefului statului. La parada mai asista si Crin Antonescu si Victor Ponta, anunta realitatea.net.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate