Peste 2.000 de persoane se vor infecta voluntar cu noul coronavirus! Proiectul care va urma să înceapă în ianuarie 2021

Peste 2.000 de oameni vor să se infecteze cu noul coronavirus! Despre ce proiect este vorba.

Distribuie pe:

Autor: Carmen Nicoleta

coronavirus
Mii de persoane vor să se infecte cu noul coronavirus pentru un proiect

 


In articol:

Un proiect inedit va urma să înceapă în luna ianaurie a anului viitor, în Marea Britanie. Peste 2.000 de persoane s-au înscris în acest proiect, care presupune infectarea voluntară cu Covid-19.

Proiectul este finanțat de Guvernul britanic, iar identitatea persoanelor implicate va fi dezvăluită. Proiectul va avea loc în Londra, potrivit Financial Times, citați de Daily Star. Persoanele care vor participa la acest proiect vor fi infectați prima dată cu un vaccin, iar apoi vor primi o doză de virus. Voluntarii vor fi izolați de restul lumii, într-o clinică specială.

Ceea ce este impresionant este numărul persoanelor care ua decis să se înscrie în acest poriect. Vaccinul testat pe cele 2.000 de persoane înscrise nu a fost încă dezvăluit publicului. „Agentia de reglementare a medicamentelor si produselor medicale”, autoritatea de reglementare a asistenței medicale care aporbă orice studiu care are loc în Marea Britanie nu a făcut nicio declarație oficială cu privire la acest studiu.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Anchetă la Spitalul Elias din Capitală! Mai mulți rezidenți au fost depistați cu coronavirus

S-a decsis o anchetă la Spitalul Elias din București! Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat că au fost depistate trei cazuri de COVID-19, iar aceste cazuri nu au fost raportate.

coronavirus
Anchetă la Spitalul Elias din București! Anunțul făcut de Nelu Tătaru[Sursa foto: PixaBay]

„În perioada 16 – 22 septembrie au fost trei cazuri confirmate de rezidenţi la Obstretică-Ginecologie, ei neanunţând aceste cazuri. Astăzi am solicitat DSP să înceapă acea anchetă, sunt în curs anchetele, sunt şi 7 contacţi care sunt negativi”, a declarat ministrul Sănătății.

„O să ne interesăm. Astăzi a fost anunţat DSP şi astăzi vom vedea şi anchetele epidemiologice. Au făcut anchetă epidemiologică cu emidemiologul din spital şi au luat deciziile. O decizie se ia şi se anunţă DSP care începe anchetele epidemiologice. Avem şi o raportare a numărului de cazuri şi urmarea traseului stabilit de lege, care este foarte clar din punctul meu de vedere”, a răspuns Nelu Tătaru.

Sursa: Sport.ro

Galerie foto 
Citește și:

Un șofer din Alexandria intră intenționat într-un stâlp de iluminat:”Te rog eu mult, gata! Ajunge!”

Tanti Fica, bătrâna de 76 de ani care trăiește singură cu o pensie de 15 lei

Dieta daneză. Slăbești mult în timp record. Tu poți ține un astfel de regim?

Momentul când un biciclist este lovit de o autoutilitară, la Petrești. Bărbatul a murit la spital

Ea este bătrânica din județul Alba care "trăiește" cu o pensie de 15 lei! Tanti Fănica se chinuie să supraviețuiască de pe o zi pe alta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies