Peste doua milioane de telespectatori au urmarit aseara serialul turcesc “Ma numesc Zuleyha”. Kanal D, lider de piata, la nivelul intregii tari si la oras

Aseara, peste doua milioane de telespectatori din intreaga tara au urmarit Kanal D, pozitionand statia pe primul loc in topul televiziunilor din Romania!

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Ma numesc Zuleyha


In articol:

Povestea impresionanta a eroinei din serialul turcesc “Ma numesc Zuleyha” cucereste milioane de fani, cu fiecare episode difuzat. Aseara, peste doua milioane de telespectatori  din intreaga tara au urmarit Kanal D, pozitionand statia pe primul loc in topul televiziunilor din Romania!

Citeste si: Zuleyha are parte de un șoc uriaș, azi, în ”Mă numesc Zuleyha”

Citeste si: Schimbari in grila Kanal D! Ce productii fenomen vor putea urmari telespectatorii, in aceasta iarna

Peste doua milioane de telespectatori au urmarit aseara serialul turcesc “Ma numesc Zuleyha”. Kanal D, lider de piata, la nivelul intregii tari si la orase

Conform datelor furnizate de Kantar Media, miercuri, in intervalul orar 20:00 – 22:00, Kanal D a fost cea mai urmarita televiziune din Romania, atat la nivelul intregii tari, cat si in randul populatiei de la orase. Peste 21% de romani din intreaga tara au urmarit aseara Kanal D, pe parcursul difuzarii serialului turcesc “Ma numesc Zuleyha”.

Citeste si: Premiera serialului turcesc „Ma numesc Zuleyha” a plasat Kanal D pe primul loc in preferintele telespectatorilor din intreaga tara

Miercuri, 29 ianuarie, in intervalul orar mentionat mai sus, Kanal D a fost lider de piata, cu 10,5% rating si 21,6% cota de piata, pe targetul National, si 8,5% rating si 18,8% cota de piata, pe targetul All Urban. In ceea ce priveste  targetul Comercial, Kanal D a fost a doua televiziune in preferintele telespectatorilor, cu 6,6% rating si 18,2% cota de piata.

O medie de peste 1.8 milioane de telespectatori au urmarit aseara, in fiecare minut al difuzarii serialului “Ma numesc Zuleyha”. Minutul de aur, atins la 21:41, a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste doua milioane (2.134.000) de fani.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate