Peste doua saptamani, Cornel Dinu va deveni bunic! IATA camera bebelusului

Distribuie pe:

fara descriere

 

Cornelus si Alexandra Dinu sunt in culmea fericirii. In maxim doua saptamani, nora lui Cornel Dinu va aduce pe lume o fetita.

” Ne-am dorit foarte mult o fetita, poate  Cornel ceva mai mult decat mine. Desigur, daca era baietel, il iubeam la fel de mult. Multumesc lui Dumnezeu ca nu am avut deloc o sarcina grea. Mi-a fost rau pana in luna a treia, dar nu in fiecare zi. Daca atunci m-am plans un pic, ei bine, acum pot spune ca as indura si noua luni de rau numai sa imi tin bebelusa in brate”, a declarat Alexandra pentru WOWbiz.

Cei doi viitori parinti nu sunt deloc superstitiosi, ba mai mult i-au cumparat bebelusului toate cele necesare, de la biberoane pana la hainute, mai mult, i-au amenajat si camera. ”De cate ori intram intr-un magazin de bebelusi ne este imposibil sa nu cumparam ceva. Saptamana aceasta ne-am ocupat de camera micutei, de asezatul hainelor in sifonier, etc. Totul este gata pentru atunci cand micuta va dori sa vina pe lume”, ne-a mai spus Alexandra.

Tanara mamica va naste prin cezariana  la clinica privata Regina Maria, cu doctorul Nicolaie Poiana,  despre care nora lui Dinu  are numai cuvinte de lauda: “M-a ajutat de fiecare data cand am avut nevoie si mi-a purtat de grija in tot acest timp.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate