Peste o mie de turişti petrec prima zi de Paşte pe pârtii, în staţiunile de pe Valea Prahovei

Peste o mie de turişti care petrec Paştele în staţiunile de pe Valea Prahovei se află, duminică, pe pârtii, unde stratul de zăpadă ajunge până la un metru şi jumătate, iar vremea este frumoasă, condiţiile peste schi sau snowboard fiind foarte bune.

novalue
Autor: V.P.

Peste o mie de turişti care au ales să petreacă Paştele la munte schiază sau se dau cu snowboardul pe pârtiile din Valea Dorului şi Valea Soarelui, din Sinaia, situate la o altitudine de 2.000 de metri, în Munţii Bucegi.

La Sinaia, pe pârtiile de la mare altitudine, stratul de zăpadă depăşeşte un metru grosime, ajungând până la un metru şi jumătate, iar condiţiile pentru practicarea sporturilor de iarnă sunt foarte bune.Conform salvamontiştilor, duminică, toate instalaţiile de transport pe cablu care deservesc domeniul schiabil al staţiunii funcţionează, iar vremea este foarte frumoasă.

Şi în staţiunea Azuga sunt funcţionale pârtiile Sorica şi Cazacu, unde aproximativ 70 de persoane se dau cu schiurile sau cu sania. La Azuga, condiţiile pentru schiat sunt bune în cursul dimineţii, întrucât după ora 13.00 temperaturile cresc, iar zăpada se înmoaie.

În această perioadă, operatorii instalaţiilor de transport pe cablu de pe Valea Prahovei au redus preţurile la schipass, comparativ cu cele practicate în sezonul de iarnă.

Mii de turişti petrec sărbătorile de Paşte pe Valea Prahovei, unde hotelierii au pregătit, la fel ca în alţi ani, oferte speciale pentru această perioadă.

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Sfântul Andrei 2022? Vei avea noroc la muncă tot anul- kfetele.ro

Citeste si: Și-a cumpărat vechimea în muncă cu o sumă uriașă. Femeia din Iași care a făcut asta a muncit în străinătate- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Mesaje de 1 Decembrie 2022 pentru toți românii! Urări de Ziua Națională a României!

1 Decembrie 2022, Ziua Națională a României: Semnificație, tradiții și obiceiuri românești

O femeie s-a transformat în păpușa Bratz. Prin câte operații a trebuit să treacă și cum arată acum? „Sunt obsedată”

Astăzi dai dovadă de devotament față de familie. 3 zodii se simt trădate

Informația momentului pentru toți șoferii! Se schimbă procesul de înmatriculare a mașinilor

Ce trebuie să facă fetele nemăritate de Sfântul Andrei 2022

Șoferii nu mai au scăpare. Orice mișcare greșită va fi monitorizată

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies