Peste un milion si jumatate de metri cubi de apa evacuati din Bucuresti dupa ninsoarea din ultimele zile! Echipele Apa Nova sunt permanent pregatite sa intervina pentru a preveni blocajele determinate de acumularile de apa!

Mobilizare generala la Apa Nova Bucuresti pentru rezolvarea problemelor cetatenilor ca urmare a conditiilor meteorologice nefavorabile din perioada 03 - 04 decembrie 2014.

Si in aceasta perioada in care a nins in Bucuresti, cetatenii s-au confruntat cu probleme legate de acumularile de ape. Principala problema a acestor acumulari o constitue "maldarele" de zapada care sunt stranse la marginea trotuarelor si care blocheaza gurile de canalizare si impiedica scurgerea apei de pe strazi.

Aceste acumuluri se datoreaza cetatenilor care isi deszapezesc masinile si chiar a plugurilor care se ocupa de curatirea strazilor, zapada fiind stransa la marginea carosabilului si deasupra gurilor canalelor colectoare a apei.

Citeste si: Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la..."- bzi.ro

Pentru desfundarea strazilor si a gurilor de canal, echipajele Apa Nova Bucuresti au intervenit promt si chiar au mobilizat mai multe echipe, impartite in trei schimburi, pentru a rezolva problemele bucurestenilor. Peste 140 de angajati Apa Nova au fost mobilizati pentru a interveni ori de cate ori este nevoie. In acest scop au fost puse "la lucru" si 41 de autocuratitoare si 21 de autoturisme cu pompa.
In ultimele zile,  la Call Center-ul Apa Nova Bucuresti s-au inregistrat 27 de sesizari (4 pentru acumulare de apa si 23 pentru guri de scurgere blocate cu zapada).  Toate aceste probleme au fost rezolvate in timp util si, desi in intervalul 03.12.2014, ora 08:00 – 04.12.2014,

ora 08:00, s-a inregistrat un volum suplimentar evacuat de ape uzate, rezultat din topirea zapezii si din precipitatii (1.512.200 de metri cubi), nu au fost semnalate probleme majore la nivelul municipiului Bucuresti.

Si in perioada urmatoare, echipele Apa Nova Bucuresti vor continua sa intervina ori de cate ori va fi necesar pentru rezolvarea problemelor. Pentru asta se vor folosi acelasi numar de persoane si de utilaje.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Medicul infecționist Florin Roșu, avertisment pentru următorul val al pandemiei: „Cu două doze de vaccin nu vom putea evita valul 5”

Ce sunt protezele dentare și cum trebuie să le întreținem ne spune Mihăilă Vlad Costin, medic stomatolog: „Indiferent cu ce patologie vine pacientul există o soluție”

Ce trebuie să aibă toți șoferii în portbagaj?! În caz contrar aceștia riscă o amendă usturătoare de până la 3.000 de lei!

Laurenţiu Reghecampf, criticat de fosta soţie: „Mă rog să nu-l mai vadă băiatul meu, căci abia reușim să ascundem mizeria lui”

Bomba zilei despre Certificatul Verde. Rafila a spus când se renunță la el. Se dă lege

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Tulpina Omicron declanșează alertă maximă în România! Nimic nu ne mai protejează

Situaţie şocantă pentru un fost conducător din fotbalul românesc! I se vor amputa ambele picioare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies