Peste un milion si jumatate de metri cubi de apa evacuati din Bucuresti dupa ninsoarea din ultimele zile! Echipele Apa Nova sunt permanent pregatite sa intervina pentru a preveni blocajele determinate de acumularile de apa!

Mobilizare generala la Apa Nova Bucuresti pentru rezolvarea problemelor cetatenilor ca urmare a conditiilor meteorologice nefavorabile din perioada 03 - 04 decembrie 2014.

Distribuie pe:

Autor:

Si in aceasta perioada in care a nins in Bucuresti, cetatenii s-au confruntat cu probleme legate de acumularile de ape. Principala problema a acestor acumulari o constitue "maldarele" de zapada care sunt stranse la marginea trotuarelor si care blocheaza gurile de canalizare si impiedica scurgerea apei de pe strazi.

Aceste acumuluri se datoreaza cetatenilor care isi deszapezesc masinile si chiar a plugurilor care se ocupa de curatirea strazilor, zapada fiind stransa la marginea carosabilului si deasupra gurilor canalelor colectoare a apei.

fara descrierePentru desfundarea strazilor si a gurilor de canal, echipajele Apa Nova Bucuresti au intervenit promt si chiar au mobilizat mai multe echipe, impartite in trei schimburi, pentru a rezolva problemele bucurestenilor. Peste 140 de angajati Apa Nova au fost mobilizati pentru a interveni ori de cate ori este nevoie. In acest scop au fost puse "la lucru" si 41 de autocuratitoare si 21 de autoturisme cu pompa.
fara descriereIn ultimele zile,  la Call Center-ul Apa Nova Bucuresti s-au inregistrat 27 de sesizari (4 pentru acumulare de apa si 23 pentru guri de scurgere blocate cu zapada).  Toate aceste probleme au fost rezolvate in timp util si, desi in intervalul 03.12.2014, ora 08:00 – 04.12.2014, ora 08:00, s-a inregistrat un volum suplimentar evacuat de ape uzate, rezultat din topirea zapezii si din precipitatii (1.512.200 de metri cubi), nu au fost semnalate probleme majore la nivelul municipiului Bucuresti.

fara descriereSi in perioada urmatoare, echipele Apa Nova Bucuresti vor continua sa intervina ori de cate ori va fi necesar pentru rezolvarea problemelor. Pentru asta se vor folosi acelasi numar de persoane si de utilaje.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate