Pestele care te poate ucide! Muncitorii din crescatorii poarta masti pentru a se proteja de substantele chimice

Autor: A.M.

Potrivit unor studii, somonul de crescătorie se deosebeşte de cel sălbatic în ceea ce priveşte compoziţia nutriţională. Somonul de crescătorie poate fi toxic, aşa că ai mare grijă atunci când îl cumperi.

Se pare că muncitorii din crescătoriile de somon pun în apă un pesticid extrem de puternic. Ei chiar poartă măşti şi costume speciale pentru a se proteja împotriva efectelor nocive pe care le au aceste substanţe chimice care sunt folosite cu scopul de a curăţa rezervoarele de apă.

Astfel se îndepărtează paraziţii din acele locuri. În urma acestui proces, chiar şi somonul devine toxic deoarece intră în contact cu acele substanţe chimice.

Se pare că somonul norvegian este cel mai toxic. Acest lucru se întâmplă în condiţiile în care în Norvegia această industrie ocupă locul al doilea ca venit, potrivit teotrandafir.com.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Stai prea mult in fata calculatorului? Ai grija de ochii tai! Trebuie sa iei vitaminele astea!

Ioana, tanara din Romania care a fost maritata cu un prinţ japonez, s-a reintalnit cu fostul partener dupa 15 ani! E incredibil ce i-a spus barbatul cand a vazut-o

Moarte crunta pentru un botosanean! A fost strivit de o constructie improvizata

Horoscop Zilnic Vineri 26 Februarie 2021: Peștii sunt sfătuiți să prindă curaj și să ia decizii

Dragnea a distrus-o complet pe Viorica Dăncilă. Ce i-a făcut din închisoare

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

S-a decis cel mai așteptat moment în TV. Antena 1 anunță o mare lovitură pe piață

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies