Petrecere de groaza la Castelul Bran, de Halloween!

1 noiembrie 2014 va marca un eveniment special la Castelul Bran! Iubitorii de groaza si mister vor putea sa intre in atmosfera unica a unei petreceri de Halloween, intre zidurile reci si intunecoase.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriereLegendarul Conte Dracula, tipetele si dansul ielelor va vor insoti la tot pasul intr-un tur de neuitat, tur la finalul caruia veti avea ocazia de a degusta vinul rosu ca sangele, in Curtea Interioara. Copiii curajosi, insotiti de cei dragi, vor fi recompensati de Contele Dracula cu bomboane delicioase.fara descriere

Vizitatorii cu chef de distractie sunt invitati sa se bucure de Halloween in Parcul Regal, la o petrecere nebuna, la adapostul unui cort special decorat pentru acest eveniment. Incepand cu ora 19.30, petrecaretii vor putea viziona filmul ”Dracula” (SUA - 1931), iar la 21.30 se va da startul petrecerii ”Halloween After Party”. Deşi tinuta horror nu este obligatorie, nu uitati sa va costumati! Cel mai original costum va fi premiat!

Se vor pune in vanzare doua categorii de bilete, care se vor achizitiona in seara respectiva de la casierie: - 50 lei – acces in Castel – tur nocturn alaturi de Contele Dracula, vin rosu, dansul ielelor si, respectiv, - 75 lei – acces in Castelul Bran, in cort, tur nocturn cu Contele Dracula, black vodka shots, vin rosu, dansul ielelor, proiectie film horror, ”Halloween After Party” .

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate