Petrecere mare după cununia Siminei cu Alex Zănoagă! Parada ținutelor sexy ale concurentelor de la  Puterea Dragostei Rămâi alături de noi ca să vezi tot ce se întâmplă la petrecere FOTO &VIDEO EXCLUSIV

A început petrecerea organizată de Simina și Alex Zănoagă după cununia civilă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

UPDATE: Simina și Alex Zănoagă au dansat pentru prima dată în calitate de soț și soție. Cei doi miri au ales să danseze pe o melodie superbă cu o conotație aprte pentru povestea lor de iubire. 

Proaspeții căsătoriți au fost vizibil emoționați, dar au fost încurajați de invitații care au încins o horă mare imediat după dansul mirilor. 

 

 

fara descriere

După o zi plină de emoții, în care cei doi îndrăgostiți au fost în fața ofițerului de Stare Civilă unde au spus ”da”, moment în care Simina a devenit doamna Zănoagă, a urmat o petrecere la un ballroom elegant din București.

Alături de Simina și Alex Zănoagă în cea mai importantă zi a vieții lor se află șo foțtii colegi de la Puterea Dragostei, printre aceștia sunt Raluca Munte, Ana Lintaru, Thalida, Raju, Marina Plușica, Mary și Robert.

fara descriere

Deși însărcinată în mai bine de 6 luni, Simina a venit prima la localul unde are loc petrecerea, pentru a se asigura că totul este bine pus la punct. Simina a stat în picioare mai tot timpul, alături de Alex Zănoagă, pentru a-și întâmpina invitații și pentru a face poze cu aceștia. Nu a părut deloc obosită, chiar dacă a purtat pantofi cu toc înalt, deși este însărcinată în mai bine de 6 luni.

fara descriere

Simina și Alex Zănoagă au ales să păstreze aceleași ținute pe care le-au avut și la Starea Civilă. Simina are o rochiță albă de mireasă, cu dantelă în partea de sus și scurtă, până la genunchi în partea din față, dar lungă în spate. Alex Zănoagă este extrem de elegant, el a ales o ținută cu papion și sacou albastru.

fara descriere

Prima care a venit a fost Plușica, frumoasa concurentă de la Puterea Dragostei, a început cu Simina să facă programul artistic. Cum sunt mai mulți invitați care cântă, ei vor urca pe scenă: Thalida, Raju, Hamude, chiar și George Zănoagă, fratele lui Alex.

fara descriere

fara descriere

fara descriere

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei se chinuie să iasă din mașină, înainte de cununia civilă cu Zănoagă! Cât de mare i-a crescut burta VIDEO

Citeste si: ULTIM MOMENT! Șoc total, Simina de la Puterea dragostei a ajuns la spital înainte de nunta cu Zănoagă! ”Am fost luată cu ambulanța”! EXCLUSIV!

Simina și Alex Zănoagă vor face nunta și botezul la Timișoara

Simina și Alex Zănoagă au făcut cununia civilă, în așteptarea venirii pe lume a băiețelului lor, care se va naște în aprilie. Vor apoi ca nunta și botezul să le facă în același timp, în Timișoara, orașul de unde este originară viitoarea mireasă. De altfel, bruneta chiar le-a răspuns unor fani care o întrebau când va ajunge în orașul de pe Bega că o va face curând. ”O să vin la Timișoara ca să degust meniul pentru botez și nuntă”, a spus Simina, care după ce s-a întors de la Puterea Dragostei s-a mutat în casa lui Alex Zănoagă, iubitul ei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate