Petrecere mare în familie! Mirela Vaida îşi aniverseazã bãiatul cel mare, Vladimir

Băiatul cel mare al Mirelei Boureanu Vaida împlinește astăzi trei ani.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

E veselie mare azi în familia Mirelei Vaida. Îndrãgita prezentatoare îşi aniverseazã bãieţelul cel mare, pe Vladimir, care împlineşte astãzi trei anişori. „Sunt singurã cu toţi trei, dar am noroc cã grãdiniţa este deschisã şi în august şi Vladimir îşi va putea serba ziua ca toţi ceilalţi copii care sunt aniversaţi în timpul anului şcolar, pentru cã asta îşi dorea, sã fie alãturi de prietenii lui de la grãdi. Chiar acum suntem pe drum într-acolo, unde i-am invitat şi pe Belle şi pe Spiderman, vom avea şi tort cu Fulger McQueen , iar Vladimir abia aşteaptã sã sufle în lumânãri, e extrem de entuziasmat de fiecare datã când trebuie sã facã asta!”, a povestit Mirela Vaida.

Petrecere mare în familie! Mirela Vaida îşi aniverseazã bãiatul cel mare, Vladimir

fara descriere

La petrecea lui Vladimir sunt invitaţi toţi copiii de la gradiniţa unde merg el şi sora lui, Carla.

Citeste si: Mirela Vaida a câştigat de 8 ori mai mult decât anul trecut! Vezi ce profit a avut afacerea prezentatoarei!

Citeste si: Anamaria Prodan, șoc după șoc! A venit goală la un eveniment de fițe și a vorbit despre divorțul de Reghe! EXCLUSIV

Citeste si: Șoc! Nicole Scherzinger arată impecabil la 40 de ani! S-a pozat dezbrăcată, fără inhibiții

 

„Avem copii de toate vârstele, pentru cã o sã fie toatã grãdiniţa invitatã în sala de spectacole. Avem animatori, baloane, picturã pe faţã, dans, muzicã, karaoke şi o mulţime de joculeţe! Bineînţeles cã dupã amiazã începem runda a doua, şi cu vecinii de la bloc. Practic o ţinem tot într-o petrecere, cã tot e zi de vacanţã şi ne permitem sã nu îi culcãm la orã fixã”, a completat Mirela Boureanu Vaida.

Zilele acestea Mirela profită din plin de vacanţã. „Mã bucur din plin de timpul cu ei, suntem nedezlipiţi, aşa cum am fost de fapt în ultimul an! Vreau sã nu ratez nimic din ce li se întâmplã, mai ales cã din toamnã, când voi începe emisiunea zilnicã, vom avea doar dimineţile şi serile împreunã, aşa cã profitãm acum, la maximum!”, a declarat Mirela Vaida.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate