Petrecere nebună la ziua Andreei Podărescu! Focoasa brunetă a chefuit până dimineaţa

Andreea Podărescu a împlinit, de curând, 32 de ani şi, aşa cum se obişnuieşte, a pus la cale o petrecere de pomină pentru a marca evenimentul.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Aşa că, fără să se uite la cheltuieli, bruneta care a impresionat showbiz-ul cu formele sale, şi-a invitat apropiaţii într-unul dintre cluburile de fiţe ale Bucureştiului pentru o noapte de pomină.

Odată cu împlinirea a 32 de ani, Andreea Podărescu a făcut un gest pe care nu l-a mai făcut de ani buni, de când a devenit mămică.

Mai exact, pentru o seară, a lăsat responsabilităţile pe care le are ca mămică şi, după ce l-a dat pe mâini bune pe fiul ei, a ieşit în oraş, la petrecere, alături de amicii ei. Şi, cum trecuse multă vreme de când nu a mai avut ocazia să ”rupă ringul de dans”, Andreea nu a făcut rabat de la distracţie, ea chefuind până în zori.
Mai mult decât atât, în clubul în care s-a chefuit de ziua frumoasei brunete, amicii i-au făcut o surpriză Andreei, aducându-i baloane în forma cifrelor 3 şi 2, adică vârsta împlinită de ea, fostul model jucându-se, puâin cu ele, şi aranjându-le în aşa fel încât să pară că ar face 23 de ani.
Îmbrăcată într-o rochie roşie, care se mula apetisant pe formele ei, Andreea Podărescu a dansat până dimineaţa şi a făcut senzaţie în club cu felul în care s-a distrat, la masa ei ajungând, la un moment dat, mai multe sticle de şampanie pe care, alături de amicele ei, le-a cosumat cu mare plăcere, având totuşi grijă să nu se lase prea tare purtată de val pentru că, de dimineaţă, oricât ar fi
fost de obosită, voia să se joace puţin cu fiul ei după ce au stat despărţiţi întreaga noapte.

I-a dat papucii fostului iubit, cel cu care a făcut un copil, fără discuţii

După aproape doi ani de relaţie, Andreea Podărescu a decis să se despartă de George, bărbatul alături de care a făcut un copil şi care trebuia să îi devină soţ în această vară.

“Sunt o femeie matură, care într-adevăr îşi creşte copilaşul singură. Care ar fi problema?! De când copilul reprezintă un handicap în viaţă unei femei? Îmi refac viaţă cum îmi doresc şi când îmi doresc şi cu cine îmi place! Ies cu cine vreau şi fac ce vreau, atât timp cât îi acord copilului meu toată fiinţă mea, viaţă, sufletul... Referitor la “tatăl” copilului meu... v-aş ruga insistent să nu-mi mai asociaţi imaginea cu această persoană! Ea nu mai face parte din viaţă mea şi a copilului meu, pentru că eu am decis asta şi tot
eu sunt cea care hotărăşte cum poate creşte băiatul meu în linişte şi într-un mediu sănătos! Nu vreau să mă mai asociaţi cu familia lui (mama, tată, sora) sub nici o formă! Nu îl mai doresc în viaţă mea, nu va mai face parte din viaţă mea sau a copilului! Un om care demonstrează că nu şi îndeplineşte datoria de tată nu are ce să caute în viaţă fiului meu!”,
a anunţat, sec, Andreea Podarescu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Podarescu, distractie in cluburile de la malul marii Video

Ce i-a dat fostul fotomodel Andreea Podarescu de mancare copilului ei? Micutul are abia o luna de zile

Tonciu a început să urle în casă,în miez de noapte.Ce i-a făcut soțul

Horoscop Zilnic Miercuri 20 Ianuarie 2021: Scorpionii sunt loviți de noroc

AUR primește o lovitură dură. Decizia a fost luată azi de judecătorii CCR

Mircea Badea a avut o relație secretă cu Oana Zăvoranu! Aceasta l-a făcut de râs în public: este umilitor ce a spus despre el

Iohannis și Orban, întâlnire secretă?! Ce sfaturi i-a dat președintele României

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies