Petreceţi timpul liber cu INFO&PLAY CLUB

Telekom Romania a lansat primul club la purtător, cu care ai parte de divertisment: informaţii la cald, jocuri şi horoscop. Este vorba de INFO&PLAY CLUB, un serviciu de divertisment mobil creat pentru a oferi diferite tipuri de conţinut uşor de accesat, bazat pe abonamente săptămânale.

Distribuie pe:

fara descrierePuteţi accesa serviciul fie pe site-ul INFO&PLAY CLUB, fie descarcând aplicaţia INFO&PLAY CLUB pentru telefoane mobile cu sistem de operare Android 3.0 sau versiuni ulterioare, având acces la patru tipuri de conţinut: Jocuri, Horoscop, Ştiri şi Ştiri Sportive, fiecare disponibil pentru un preţ de 0,99 Euro/săptămână (TVA inclus) pentru abonaţi sau 0,80 Euro credit/săptămână pentru utilizatorii de cartelă preplătită, clienţii primind acces gratuit 7 zile pentru fiecare primă activare a oricărui serviciu.

Spre exemplu, dacă alegi Horoscop, primeşti zilnic prin SMS predicţii pentru zodia aleasă. Dacă te-ai abonat la Ştiri  sau Ştiri Sportive, vei primi 1-2 SMS-uri zilnice cu cele mai importante titluri ale zilei pentru fiecare dintre cele două servicii.

În plus, voucherele acumulate din abonamente şi primite în cadrul serviciului Jocuri vor putea fi utilizate în orice moment pentru a solicita diferite produse, precum telefoane şi accesorii pentru dispozitive mobile, accesând pagina INFO&PLAY CLUB sau aplicaţia mobilă.

Abonarea la unul sau mai multe servicii se face printr-un SMS ce conţine un cuvânt cheie, în funcţie de serviciul ales (“A JOC”, “A HOROSCOP”, “A STIRI” sau “A SPORT”), trimis gratuit la 2582, sau prin accesarea opţiunii INFO&PLAY CLUB din meniul *100#. După primele 7 zile de acces gratuit, clienţii care nu doresc să continue utilizarea serviciului activat trebuie să se dezaboneze prin trimiterea unui SMS gratuit la 2582 cu textul “D JOC”, “D HOROSCOP”, “D STIRI” sau “D SPORT”, în funcţie de serviciul ales. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.telekom.ro/infoandplay.

Distracţie plăcută!!!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate