Petrică Mîţu Stoian a jignit-o grav pe Floricica Dansatoarea: "Cum să iei interviu unei retardate?”

S-a aflat că Petrică Mîţu Stoian a jignit-o grav pe Floricica Dansatoarea.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Nu mai e un secret că Petrică Mîţu Stoian a jignit-o grav pe Floricica Dansatoarea. Cântăreţul de muzică populară a reacţionat după ce a văzut un filmuleţ în care apare Floricica Dansatoarea, la mitingul din 10 august, organizat în Piaţa Victoriei.

Citeste si: Cum arăta Petrică Mîţu Stoian la 19 ani! Cu o bluză fără mâneci şi o ţigară Carpaţi fără filtru în mână, l-a uimit pe prietenul Constantin Enceanu: “Frăţie, tu eşti?” FOTO

Citeste si: Petrică Mîţu Stoian a câştigat 15 milioane de lei pe seară, dar s-au dus vremurile bune! Celebrul cântăreţ de muzică populară a început să piardă bani! | EXCLUSIV

Citeste si: Petrica Mîtu Stoian este obligat sa-si schimbe numele, la 57 de ani! Vezi ce cosmar il asteapta pe celebrul cantaret de muzica populara!

Petrică Mîţu Stoian a jignit-o grav pe Floricica Dansatoarea: "Voi ce faceți, ce așteptați?” 

“Floricica Dansatoarea a ajuns în piață. Bravo, și ea știe că așa nu se mai poate. Voi ce faceți, ce așteptați?”, era textul care însoţea materialul filmat la evenimentul care a adunat aproximativ 25.000 de protestatari. (vezi cum a fost ţepuit Petrică Mîţu Stoian de  Black friday)

fara descriere

Petrică Mîţu Stoian a jignit-o grav pe Floricica Dansatoarea: “Păi asta promovaţi voi?"

E limpede că Petrică Mîţu Stoian a jignit-o grav pe Floricica Dansatoarea. “Păi asta promovaţi voi? Cum să iei interviu unei retardate?”, a postat Stoian. “E de râsu' plânsu”, a completat un amic al artistului popular.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate