Petrica Mitu Stoian are premonitii: "Cand visez ceva, se intampla. De exemplu, am visat c-a murit in accident de masina Gruia Streinu, producatorul meu!"

Petrica Mitu Stoian a visat ca producatorul sau a murit, iar dupa cateva ore premonitia s-a adeverit.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Petrica Mitu Stoian are premonitii, rapsodul marturisind, la un moment dat, o intampalre socanta. "Când visez ceva, se întâmplă. De exemplu, am visat c-a murit în accident de maşină Gruia Streinu, producătorul meu de la fosta casă de producţie. Eram la o filmare la Muzeul Satului din Curtişoara, Gorj. El a plecat cu maşina la un examen, am încercat să-l sun pe telefonul mobil, dar n-a răspuns. După doar câteva ore a venit la mine un coleg să mă anunţe c-a avut accident şi-a decedat. Vă daţi seama cum m-am simţit... Alteori, am o senzaţie ciudată de déjà-vu. De obicei, când mi se întâmplă aceste lucruri, postesc în ziua următoare, dar şi vinerea", a povestit indragitul interpret de muzica populara in revista "Taifasuri".

Gruia Streinu a murit pe 15 iulie 2000, intr-un accident de circulatie petrecut langa orasul Hateg. Producatorul, fondatorul primei case de productie din zona Gorjului, avea doar 38 de ani. 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate