Petru Mircea, parasit de colegii de trupa “Nu s-au certat de la bani, ci de la alte copilarii”

In primavara, Petru Mircea, sotul regretatei Madalina Manole, s-a lansat in muzica in trupa Recover. El, impreuna cu colegii lui, Cristi Becker, Ionut Micu, alias John, Orlando Dinca, Stefan Craciun si Sebastian Mitri, cantau cover-uri, si ajunsesera ca intr-o luna sa aiba chiar si 15 concerte.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereDupa cateva luni insa, formatia s-a destramat, dar nu din cauza ca nu s-ar fi inteles la bani, asa cum s-a speculat. Adevaratul motiv este cu totul. Fostul lor reprezentant in relatia cu presa, cel care s-a ocupat de trupa, ne-a dezvaluit ca toti membrii formatiei au caractere puternice si despartirea lor s-ar fi produs dintr-o “copilarie”. “Nu s-au certat nici de la bani, nici de la concerte. Au avut chiar si 18 concerte pe luna. Toti sunt oameni cu caractere tari, se certau din motive puerile. Prima ruptura s-a produs chiar de Sf. Petru si Pavel, cand Petru Mircea a fost invitat la o emisiune si in aceeasi seara baietii au avut de sustinut un concert inafara Bucurestiului, iar Petru a intarziat in jur de doua ore. Cristi Becker s-a enervat si i-a reprosat acest lucru. Atunci a zis, “gata”. Petru Mircea a ramas in trupa cu John, a plecat Cristi Becker. La scurt timp insa s-au certat si ei din cauza unei masini pe care o luase John pe numele lui Petru Mircea si iar au avut cateva neintelegeri. E pacat pentru ca erau baieti buni, talentati. Poate se vor impaca”, a declarat Florenta Marin, fostul P.R. al trupei Recover.

Formatia era compusa din Cristi Becker, solistul care a lucrat pentru “Scorpions”, Petru Mircea (clape), Ionut Micu – John (tobe), Orlando Dinca (voce), Stefan Craciun (chitara), Sebastian Mitri (chitara bass).

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate