Petruța Gheorghe, fosta soție a lui Andrei Gheorghe, a fost condusă pe ultimul drum. Familia este îngenunchiată de durere

Petruţa Gheorghe a fost incinerată vineri (13 decembrie) la Crematoriul Uman Vitan Bârzeşti.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

Petruţa Gheorghe a fost incinerată vineri (13 decembrie) la Crematoriul Uman Vitan Bârzeşti.
La această ceremonie au participat copiii, dar și alți membri ai familiei și oameni din anturajul pe care ea și Andrei Gheorghe îl aveau în timpul vieții, potrivit click.ro.
"Ultimul drum" de la crematoriu a fost cel mai dificil pentru copii, mai ales că, în urmă cu doi ani făceau același drum, în același loc, și își îngropau tatăl.

Max, fiul vitreg al lui Andrei Gheorghe, s-a ocupat îndeaproape de organizarea ceremoniei de la crematoriu. De altfel, tot el a fost și cel mai afectat de moartea lui Andrei Gheorghe, în urmă cu doi ani.

fara descriere

“Max a fost cel mai afectat. A fost acasă, l-a dus pe braţe, jos. El s-a luptat cu… A fost la IML, a fost foarte foarte afectat. E un gol imens. Fără el e un spaţiu gol care nu se umple cu nimic”, declara Petruţa Gheorghe la moartea fostului ei soţ.

Petruța Gheorghe și Andrei Gheorghe au divorțat în 2015

Petruța și Andrei Gheorghe s-au cunoscut în 2007, după divorțul omului de radio de Maria Olaru, iubita din studenție.
ndrei Gheorghe s-a îndrăgostit de Petruța, la acea vreme Grigoriu. Aceasta avea trei copii dintr-un mariaj anterior cu omul de afaceri Irvin Ray Dyer III. Maria (22 ani), Katarina (20 ani) și Maximilian (19 ani), pe care Andrei i-a iubit ca pe copiii lui de sânge.
Andri Gheorghe avea și el o fiică biologică, Anastasia.
Petruța a murit zilele trecut, la vârsta de 52 de ani, bolnavă de cancer cerebral.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate