Philipp Plein nu o poate uita pe Andreea Sasu: "Imi zice mereu ca vrea un copil si familie cu mine" De ce nu a acceptat tanara sa se impace cu el

Philipp Plein a venit, saptamana trecuta, in Romania pentru inaugurarea unui nou magazin, eveniment la care au participat multe tinere care si-au dorit sa il cunoasca, dar in zadar, deoarece gandurile lui se indreapta catre fosta lui iubita.

Distribuie pe:

Autor: A. B.

fara descriere
Andreea Sasu a marturisit ca fostul ei iubit o suna si vrea sa se impace cu ea.

 

”Am vorbit cu el şi mi-a zis că vine la Bucureşti. Mă bucur tare că, în sfârşit, a venit la noi în ţară pentru inaugurarea magazinului său. Nu, cât timp am fost împreună, nu am apucat să venim. Nu aveam cum să vin cu el, având în vedere că el are acum o altă relaţie. Eu sunt foarte bine. Am viaţa mea şi libertatea să fac lucrurile care-mi plac atât de mult, aşa cum vreau eu, ceea ce înainte nu aveam. Philipp tot încearcă să se întoarcă la mine. Am vorbit cu el şi cu două zile înainte să vină la Bucureşti şi aseară, după eveniment. Mi-a cerut să vin cu el, însă nu am acceptat. Nu as fi putut veni cu el după tot ce mi-a făcut. L-am iertat de două ori până acum şi încă nu ştiu... Nu pot să am o viaţă liniştită, aşa cum îmi doresc eu, lângă el. Şi nici nu pot ierta la nesfârşit. După Paşte, am aflat a doua oară că mă înşela cu ea, şi asta s-a întâmplat după ce ne-am împăcat, cât timp eram împreună. Nu pot, orgoliul meu de femeie nu mă lasă să accept aşa ceva. Şi cred că pot să am orice bărbat vreau! Aseară, după eveniment, am vorbit din nou. Mi-a spus că mă iubeşte şi că mă vrea alături de el. Mi-a spus că nu a adus-o pe Morgan în semn de respect faţă de mine. Toate femeile lui au fost deranjate de asta. El a fost impresionat de felul în care a fost primit la Bucureşti. Mi-a spus că nu a mai văzut un oraş în care femeile să fie atât de înnebunite după el, însă mi-a mărturisit că e păcat, pentru că în inima lui e doar una. Da, normal că m-a impresionat că a venit singur. Ştiu că mă iubeşte şi vrea să-mi arate că face totul pentru mine, ca să se întoarcă la mine. Îmi zice mereu că vrea un copil şi familie cu mine”, a declarat Andreea Sasu pentru Cancan.ro.

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate