LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Piciorul drept al lui Adrian Mutu arata ca dupa un razboi! Internationalul roman a postat pe un cont de socializare o fotografie din timpul recuperarii dupa o accidentare!

Adrian Mutu, atacantul echipei franceze Ajaccio, a postat recent, pe un cont de socializare, o fotografie facuta in timpul unei recuperari medicale. Uite cat de rau arata picioarele internationalului roman.

Distribuie pe:

 

fara descriere

 

fara descriere

 

Chiar daca este considerat un fotbalist puternic, greu de pus la pamant de catre adversari, picioarele lui Adrian Mutu, atacantul echipei franceze Ajaccio, arata ca dupa un adevarat razboi. "Briliantul" si-a postat, recent, pe un cunoscut site de socializare, o fotografie facuta intr-un centru de recuperare din Corsica, la scurt timp dupa o accidentare suferita in timpul unui meci. In imaginea respectiva se vede foarte clar cum arata piciorul drept al atacantului roman. Hematomul creat in urma accidentarii cuprinde aproape intreaga suprafata din apropierea gleznei. Nici piciorul stang nu arata mai bine. Culoarea dominanta a aceleiasi zone e movul, semn al unor accidentari mai vechi si al vanatailor.

fara descriere

 

Mutu s-a rezumat sa dea o explicatie scurta acestei fotografii prin care isi anunta fanii ca  isi continua recuperarea. Plecand de la aceasta imagine, am reusit sa aflam, din surse apropiate internationalului roman, ca Mutu face de multe ori infiltratii pentru a putea juca. "Nu ii este deloc usor. Are momente cand vine acasa si isi bandajeaza picioarele sau face infiltratii pentru a putea juca. Cine crede ca este usor sa joci fotbalul la un nivel atat de mare, se inseala amarnic", a declarat sursa WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate