Pictura pe numere cu pisici, o activitate deopotrivă relaxantă și amuzantă

Autor: Clara Ionescu

În timp ce pictezi ești liber să îți exprimi sentimentele, emoțiile și să-ți aduci pe pânză gândurile, visele, speranțele și dorințele, iar atunci când reprezentarea grafică include pisicile, succesul este garantat. Pe lângă adulți, o altă categorie care se bucură cu adevărat de pictura pe numere cu pisici este generația foarte tânără. Kiturile sunt astfel create pentru a stimula imaginația celor pasionați de artă, indiferent de vârstă, și a-i introduce într-un univers de poveste încărcat de culoare și emoție.

Dezvoltă-ți concentrarea si atenția la detalii

Seturile de pictură pe numere bucură în aceeași măsură copiii, adolescenții și adulții. Această activitate nu este doar pentru divertisment, ci și pentru a dezvolta concentrarea, răbdarea și atenția la detalii. Dacă ești în căutarea unei "pastile" naturale anti-stres, pictura pe numere pisici este cel mai bun medicament pentru a te relaxa și a scăpa de stresul cotidian.

Exprimă-te liber și scapă de stres

Știai că pictura îți poate influența nivelul de trai și sănătatea fizică și psihică? Unul dintre beneficiile principale și imediate pe care le poți obține din pictură este, fără îndoială, acțiunea sa împotriva stresului. În timpul creației unei lucrări artistice, emoțiile sunt exprimate liber, fără riscul de a ofensa sau a deranja pe cei din jur.

Mulți psihoterapeuți au studiat efectele benefice ale artei în cazurile pacienților cu probleme psihologice, pictura fiind o sumă de emoții care descoperă numeroase trăsături ale subiecților. Astfel, se poate recurge la arta picturii pe numere pentru a rezolva conflictele, problemele de comunicare, dificultățile de exprimare și multe alte aspecte psihologice.

Citeste si: Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce s-a născut frățiorul său. Ce i-a transmis lui Liam- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Pictura pe numere cu pisici îmbunătățește abilitățile motorii

La fel ca în cazul utilizării unui instrument muzical, și pictura pe numere te învață cum să coordonezi mișcările mâinii prin intermediul pensonului sau creionului și cum să dezvolți conexiuni cerebrale legate de această abilitate.

În cazul adulților s-a demonstrat că pictura ajută la îmbunătățirea abilităților motorii.

Crește concentrarea și stimulează activitatea cerebrală

Pictura necesită concentrare și reprezintă o activitate meticuloasă care îți permite să te transpui într-o poveste spusă pe pânza șevaletului, lăsând timpul să curgă fără să îți dai seama.

În timpul pictatului sunt stimulate ambele emisfere ale creierului. Prin această activitate, atât emisfera stângă care are legătură cu aspectul logic și rațional, cât și cea dreaptă care este legată de creativitate și emoții, sunt eliberate chiar și de cele mai profunde gânduri.

Inteligența emoțională

Emoțiile sunt o parte foarte importantă a creativității. Prin pictura pe numere pisici ai posibilitatea să lași emoțiile să curgă liber și să experimentezi fericirea, dragostea, empatia și pacea interioară. Senzația de relaxare care se instalează prin pictură ajută la obținerea unui echilibru armonios între minte și suflet.

Ce conțin seturile de pictură pe numere?

Seturile recomandate pentru pictura pe numere includ o pânză din bumbac cu desenul conturat, întinsă pe o ramă din lemn, tuburile cu vopsea acrilică de înaltă calitate ce nu necesită amestecarea cu apă, 4 pensule de dimensuni diferite, o coală de hârtie tip ciornă cu desenul conturat pentru exercițiu înainte de a picta pe tablou, cleme metalice pentru a agăța tabloul unde vrei tu după ce îl termini și o cutie din carton de calitate, lucios, cu mâner și design personalizat, ce poate fi oferită cadou.

Relaxează-te prin pictura pe numere cu pisici și bucură-te de creațiile tale artistice!

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

În acest weekend are loc st.ART, cel mai mare festival de muzică și artă stradală din centrul Capitalei

Bacalaureat 2022. Modele de subiecte Economie BAC 2022

Merită investiția în rochii de mireasă? Răspunsul este, din nou, un DA din toată inima!

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

Acord de pace între Rusia și Ucraina! Veste uriașă în Europa. E Breaking News

Câți copii are Laurențiu Reghecampf. Detalii neștiute din viața antrenorului de fotbal

România, aproape de o criză alimentară. Urmează ani de foamete

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies