Piedone, aparitie de poveste la plaja! Ce a facut fostul edil cand a fost inconjurat de fete frumoase si dezbracate VIDEO EXCLUSIV

Cristian Popescu Piedone, fostul primar al sectorului 4, a ajuns pe litoral.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descrierePiedone a fugit de stresul si agitatia din Bucuresti si s-a relaxat pe o plaja de fite din Mamaia.

A fost o iesire in familie, alaturi de sotia si fiica lui. De altfel, dupa episodul Colectiv, atunci cand a si inceput declinul politic al fostului primar al sectorului 4, familia a insemnat pentru el ultimul refugiu.

 


Inconjurat de frumuseti care nu se sfiau sa stea la soare fara sutien, Piedone a rezistat eroic, chiar si atunci cand sotia lui nu era de fata. Mai degraba sobru, fostul edil a butonat telefonul si a privit in gol timp de mai multe minute.

Abia aparitia sotiei l-a mai scos pe Piedone din starea de visare, insa nici macar atunci acesta nu a parut a fi un om prea vesel. Obisnuit sa fie un om activ care „rezolva probleme”, iesirea fortata la pensie pare sa-l fi dat oarecum peste cap pe politician.

In plus, a fost un moment bun pentru cei din jur sa remarce faptul ca Piedone a slabit cu adevarat. E adevarat, nu e nici acum un fotomodel, insa fata de cum arata acum 10-15 ani, Piedone este mult mai in forma.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate