Piedone şi-a dus nepoţii în vacanţă la mare! Fostul primar are grijă ca micuţii să nu fie loviţi de valuri! VIDEO EXCLUSIV

Cristian Popescu Piedone şi soţia sa se relaxează pe litoral.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, şi soţia sa se află în această perioadă la mare, împreună cu nepoţii lor, un băieţel şi o fetiţă, copiii fiului lor. Paparazzii WOWbiz.ro i-au surprins pe cei doi bunici, care au fost la plajă cu nepoţeii. Ei au avut grijă ca aceştia să nu intre în apă, pentru că valurile erau destul de puternice şi se spărgeau chiar la mal.

Citeste si: Isus Cristos i s-a arătat lui Piedone în Noaptea de Înviere: „Au venit unii de la Vatican cu măsurători de autenticitate şi colecţionari de artă”

Citeste si: Vestea uriaşă transmisă de Piedone! E însărcinată

Citeste si: Piedone, mai fericit ca niciodată! Azi serbează 30 de ani de căsnicie: ”Stă scris în destin că doar moartea ne va despărţi”

Piedone a revenit în prim-plan recent, o dată cu anunţul că se întoarce în politică, în calitate de coordonbator politic naţional al Partidul Umanist din Romania (Social-Liberal), fostul Partid Umanist Roman/Partid Conservator. (vezi ce probleme are Piedone cu Poliţia rutieră)

Piedone şi-a dat demisia după tragedia din Colectiv, din octombrie 2015. În dosarul Colectiv, Cristian Popescu Piedone a fost trimis în judecată în mai 2016, fiind acuzat de abuz în serviciu. Era vorba de modul în care au fost emise acordul de funcţionare şi autorizatia de funcţionare pentru SC Colectiv Club SRL.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate