Pierdere imensă în presa din România! Jurnalistul Andrei Bălan a murit la doar 47 de ani, fiind răpus de o boală necruțătoare

Este doliu în presa autohtonă, după ce Andrei Bălan, un vechi jurnalist al breslei, cu o experiență de mai bine de două decenii în domeniu, a murit la doar 47 de ani, fiind îngenuncheat de o boală cruntă.

Andrei Bălan
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Presa din România a pierdut sâmbătă, 2 iulie 2022, un jurnalist de excepție cu o experiență de aproximativ 25 de ani în domeniu.

Este vorba despre ziaristul Andrei Bălan, care a fost răpus de o boală nemiloasă, pe care, însă, a dus-o pe picioare și pe care nu a lăsat-o nici până în ultimul moment să-l țină departe de ceea ce iubea cel mai mult să facă: să le prezinte oamenilor fapte reale și informații de calitate. 

Andrei Bălan și-a început cariera în jurnalism în anul 1997, imediat după ce a absolvit Facultatea de Geografie, A lucrat pe la mai toate publicațiile sport din România, iar ultimul deceniu l-a petrecut în presa generalistă și online. Între 2012-2020 a lucrat la Kanal D, unde a adus plusvaloare site-ului WOWbiz.ro. Vestea că ziaristul s-a stins din viață a fost făcută publică de Fanatik.ro, publicația online unde Andrei Bălan a scris ultimul articol. 

Andrei Bălan ar fi împlinit 48 de ani în câteva săptămâni 

Este un gol imens pentru presa autohtonă, dar mai ales pentru familia și apropiații jurnalistului, care nici acum nu-și revin din șocul provocat de moartea sa.

Andrei Bălan a fost diagnosticat cu o boală în care i-a devenit călău. După săptămâni întregi de luptă organismul său a cedat sâmbătă, 2 iulie 2022. 

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Politicianul care s-a facut ieri de ras nu mai are cont de Facebook: "Decretarea de doliu national de catre guvern, la cererea presedintelui Romaniei, nu este justificata!"

Conform Fanatik.ro, sicriul cu trupul său neînsuflețit va fi depus luni, 4 iulie, la Biserica Sf. Mihai si Gavril, din Bulevardul Ghencea, numărul 41. Este ultima șansă pentru ca apropiații, dar și colegii de breaslă al acestuia să-și mai poată lua rămas-bun de la el, căci marți, 5 iulie, urmează să fie condus pe ultimul drum.

Dacă nu ar fi fost această boală care să-l răpună, Andrei Bălan ar fi împlinit 48 de ani peste o lună și jumătate.

Andrei Bălan, un jurnalist cu experiență și respectat în presa din România. Opt ani a făcut parte din familia Kanal D 

A terminat cu brio Facultatea de Geografie din cadrul Universității București, dar a ales să urmeze o meserie care nu avea deloc legătură cu studiile sale. Astfel că în 1997 a făcut primii pași în presă, fiind timp de un an redactor sportiv pentru Sportul Românesc. A lucrat, de asemenea, pentru publicații precum Cotidianul, Gazeta Sporturilor, Unica, Libertatea, ProSport, Sport Total, acolo unde a marcat și funcții de conducere, nu doar de reporter special. 

Citeste si: Doliu în Teatrul Românesc! A murit actorul Damian Oancea

Timp de 8 ani, Andrei Bălan a făcut parte din familia Kanal D, mai exact între 2012 și 2020, timp în care a lucrat ca redactor online pentru WOWbiz.ro, unde a scris mii de articole. S-a remarcat prin talent, originalitate, dar mai ales prin pasiunea sa pentru ceea ce făcea, care se putea citi printre rândurile știrilor semnate de el. Cariera și-a încheiat-o la Fanatik.ro, unde era report special pe zona de actualitate. 

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Un politist a oprit un sofer duminica noapte si i-a cerut actele la control: "Ne scuzati ca va tinem in ploaie..." Ce-a urmat apoi a ajuns viral

Scenă tulburătoare după moartea lui Ion Dolănescu! "Tata era mort, în sufragerie. Când am intrat, m-am îngrozit!" Ce a văzut Dragoș?

De ce ajunsese Ion Dolănescu la cuțite cu frații săi? Regretatul rapsod era dezamăgit că Nicolae fusese condamnat la închisoare

3 zodii vor da lovitura din punct de vedere financiar de săptămâna următoare

Două forțe mondiale cutremură toată lumea! Peste 5 miliarde de oameni ar muri. E fără precedent

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Se restituie banii pentru cei care au plătit aceste amenzi! Anunț de ultimă oră

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies