Pierre Webo, antrenorul jignit de Sebastian Colțescu, a rupt tăcerea! Prima reacție în urma scandalului: „Îmi este rușine”

Pierre Webo, prima reacție în urma scandalului cu Sebastian Colțescu.

sebastian colțescu
Sebastian Colțescu, acuzat de rasism [Sursa foto: Twitter]
Autor: Carmen Nicoleta

In articol:

Ziua de 8 decembrie a zguduit lumea sportului, în urma meciului PSG- Başakşehir. Sebastian Colțescu a fost acuzat de rasism, în urma unui comentariu contorversat la adresa lui Pierre Webo, antrenorul secund al formaţiei Istanbul Başakşehir.

Camerunezul a făcur ptimele declarații despre întregul scandal, în cadrul unui interviu. Antrenorul în vârstă de 38 de ani a mărturisit că au fost unele dintre cele mai grele zile din întreaga sa carieră, motiv pentru care a avut nevoie de somnifere.

„Mi-a fost foarte greu. Am fost nevoit să îi cer doctorului somnifere pentru a putea adormi. Colegii nu au vrut sa mai joace pentru ca au gândit în felul următor: daca nu te respecta pe tine, nu ne respecta nici pe noi. Dacă s-ar întâmpla acelaşi lucru la 2-3-4 meciuri şi s-ar întrerupe din aceleaşi motive, cred că UEFA va mişca lucrurile. Nu mi-am pierdut cumpătul, dar m-a întristat întreaga situaţie. Mi-am zis: De ce?, De ce mie? Am fost foarte trist. Din punctul meu de vedere, ziua de 8 decembrie va fi ţinută minte. Va exista înainte de 8 decembrie şi după 8 decembrie. Cred că cel mai important lucru este mesajul pe care îl transmitem lumii întregi”, a mărturisit antrenorul.

sebastian colțescu
Sebastian Colțescu, acuzat de rasism [Sursa foto: Twitter]

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Pierre Webo a rupt tăcerea despre scandalul cu Sebastian Colțescu: „Aceste două-trei zile au fost cele mai grele din cariera mea”

Antrenorul în vârstă de 38 de ani s-a arătat dezamăgit de evoluția lucrurilor, motiv pentru care nu și-ar dori să rămâne în memoria oamenilor în acest mod.

El susține că ultimele zile au fost cele mai grele din cariera sa. „Nu vreau ca oamenii să mă identifice prin acest incident, ar fi păcat să îşi aducă aminte de mine din acest motiv. Sincer să fiu, îmi este ruşine. Aceste două-trei zile au fost cele mai grele din cariera mea", a concluzionat Pierre Webo.( Citeste si: Sebastian Colțescu, prima reacție după ce a fost acuzat de rasism! "Nu am avut intenția...")

Meciul dintre PSG și Başakşehir s-a încheiat la minutul 14, în urma unui comentariu făcut de antrenorul Sebastian Colțescu. În semn de solidaritate pentru colegul lor, jucătorii lui Bașakșehir au protestat vehement, iar ambele echipe au mers la vestiare. Meciul va fi reluat miercuri seara, 16 decembrie.

Sursă: BBC

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies