Piese auto originale vs. piese aftermarket

Distribuie pe:

fara descriere

Astazi, Internetul a devenit o sursa nelimitata cand vine vorba despre piese auto. Pe unele site-uri veti gasi piese care indeplinesc aceeasi functie la preturi care pot sa difere cu pana la 75%. Asta pentru ca exista mai multe categorii de piese, in principal piese originale si piese aftermarket. Cele aftermarket sunt produse de companii care nu sunt acreditate de catre producatorul de masini pentru ca produc piese ieftine de slaba calitate.

In schimb, atunci cand cumparati piese auto originale inseamna ca instalati pe masina dvs. piese ca cele cu care automobilul a fost echipat din fabrica, realizate de producator sau  de un partener. Daca incercati sa cresteti performanta vehiculului dvs., trebuie sa utilizati intotdeauna componentele originale, si astfel reparatiile vor fi conforme, iar piesele se vor potrivi perfect pe masina dvs.

Piese de calitate

Nu este o usor sa fii un producator auto. Exista o multime de reglementari din partea autoritatilor ce protejeaza consumatorul si din partea guvernului, care trebuie indeplinite pentru fiecare piulita si surub de pe o masina. Asta inseamna ca orice vehicul este fabricat astfel incat sa indeplineasca aceste standarde extrem de ridicate. Daca vehiculul dvs. are nevoie de reparatii sau intretinere, asigurati-va ca folositi piese originale pentru a va asigura ca acestea sunt de inalta calitate si provin direct de la producator. In timp ce exista producatori care fac piese de inalta performanta, exista si multi producatori care incearca doar sa faca un ban in plus. Acestea sunt adesea vandute pe Internet la preturi ce par foarte atractive. Insa astfel de piese de obicei se strica rapid sau nu functioneaza bine, facand vehiculul dvs. sa nu functioneze la capacitate optima. Pentru a va asigura ca autovehiculul este reparat in mod corespunzator, gasiti un service care utilizeaza piese auto originale.

Piese care se potrivesc perfect

Celalalt beneficiu principal al pieselor originale este ca puteti fi siguri ca se vor potrivi perfect cand va veni timpul sa le montati. Unii producatori de piese nu dau prea mare importanta fabricarii lor, astfel incat gaurile pentru suruburi nu sunt nici macar in linie pentru a tine piesa in pozitie corecta. Astfel, veti ajunge sa returnati piesa respectiva sau sa efectuati anumite modificari pentru a o monta, chiar daca aceasta va functiona in continuare. Nu pierdeti timpul cu componente care nu se potrivesc si folositi doar piese originale pentru masina dvs.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate