Piese cheie pentru vara anului 2019

Femeile iubesc moda, însă nu toate urmează cu exactitate trendurile propuse în fiecare an. Noi suntem de părere că tendințele trebuie adaptate și nu copiate, deoarece fiecare persoană are un alt stil, altă personalitate și constituție. Nu există o regulă după care oricine poate purta orice și să îi și stea bine.

Distribuie pe:

fara descriere

Mai mult ca niciodată, în 2019 s-a pus mult accentul pe piese comode și versatile. Sigur că imprimeurile, culorile sau texturile sunt de multe ori extravagante, însă liniile de bază pot fi ușor abordate de toată lumea.

Dacă cineva caută trening femei, sigur va găsi o gamă variată de produse potrivite pentru toate gusturile. 

Ce este și mai interesant e că anul acesta a revenit trendul cu seturi de trening făcute din fâș și colorate în nuanțe stridente. Pantalonul cu talie înaltă și elastic lat, croi larg, dar strâns bine pe gleznă combinat cu o jachetă scurtă cu mâneci largi și un crop top strâns pe corp. Pentru cele curajoase, se recomandă culorile neon combinate cu nuanțe neutre precum bej sau negru.

Ani la rândul femeile au refuzat să poarte compleuri office în timpul lucrului, iar singurele piese care ne duceau cu gândul la vestimentația purtată la birou erau diversele variante de cămăși damă purtate cu blugi tip boyfriend. Acum, compleurile formate din pantaloni și sacouri sunt la mare căutare. Combinate cu pantofi sport sau chiar bocanci rock, aceste piese plictisitoare au primit o notă fresh, fiind reinterpretate în ținute simple, comode și de efect.

Din aceeași categorie fac parte și rochiile tip cămașă care sunt des căutate de către tinerele care își doresc o ținută casual de inspirație office. Cu sau fără mâneci, aceste tipuri de rochii sunt extrem de versatile, putând fi purtate și ca jachetă sau de ce nu o adevărată cămașă elegantă cu pantaloni de ciclism sub.

Pantalonii de ciclism sunt noutatea sezonului fiind atât de comozi și cool în același timp. Cel mai des îi vedem combinați cu piese foarte elegante precum sacouri largi sau cămăși din mătase naturală. Inspirație se poate găsi oriunde. Pe http://www.stylishcircle.ro există și o rubrică specială numită Ce să porți. 

Aici există o selecție de produse și idei de combinarea a acestora pentru a putea crea ținute interesante într-un mod mult mai ușor și mai rapid.

 

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate