Pink are probleme de sanatate si a fost nevoita sa isi anuleze concertele! Afla ce a patit

Pink anulează trei concerte din Canada din cauza unei laringite, doctorii recomandându-i repaus vocal până la sfârşitul lunii, informează hollywoodreporter.com.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereFoto: www.huffingtonpost.com"După consultarea mai multor doctori a devenit clar că are nevoie de mai multă odihnă pentru a-şi reveni complet de pe urma unei laringite care i-a inflamat coardele vocale", se arată într-un comunicat emis, marţi, de Live Nation Entertainment.

Pink şi-a amânat concertele din Edmonton - 23 octombrie, Saskatoon - 24 octombrie şi Winnipeg - 26 octombrie.

Cele trei concerte, care fac parte din turneul de promovare a celui mai recent album al său "The Truth About Love", au fost reprogramate pentru intervalul 14 - 16 ianuarie 2014.

"Mulţumesc tuturor pentru sprijin. Nu e nimic grav - doctorul mi-a recomandat doar patru zile de repaus vocal complet, ca să mă vindec", a precizat Pink pe contul ei de Twitter.

Potrivit revistei Billboard, Pink - pe numele ei adevărat Alecia Moore - a vândut peste 40 de milioane de albume pe plan mondial şi peste 20 de milioane de single-uri în format digital.

Aceeaşi revistă a desemnat-o Femeia Anului 2013, după ce artista americană a reuşit să ajungă în acest an pentru prima oară pe primul loc în topul Billboard al albumelor.

Pink va primi acest trofeu - Women in Music - la viitoarea gală Billboard, care va avea loc în decembrie, la New York.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate