Pippa Middleton i-a oferit prinţului George un cadou de botez inedit - Unii l-au privit ciudat! VEZI despre ce e vorba

Pippa Middleton, sora mai mică a ducesei Catherine, i-a oferit prinţului George un cadou de botez ieşit din comun: patru sculpturi din argint realizate după forma mâinilor şi picioarelor bebeluşului regal, în valoare de 7.000 de lire sterline (11.000 de dolari), potrivit dailymail.co.uk.

Distribuie pe:

fara descrierefara descrierefara descriereSora ducesei de Cambridge a comandat cadoul unei firme specializate din Londra, Wrightson and Platt. Pentru executarea mulajelor, mâinile şi picioarele prinţului George au fost ţinute 30 de secunde într-un amestec organic, de consistenţa unui jeleu, format din apă şi o pudră pe bază de alge.

Modelul în mărime naturală al mâinilor şi picioarelor prinţului George este "suvenirul perfect pentru păstrarea amintirilor de preţ în materiale la fel de nepreţuite", au precizat reprezentanţii firmei Wrightson and Platt.

Pipa Middleton a fost inspirată pentru acest cadou cel mai probabil de gestul reginei Victoria, care la mijlocul anilor 1880 a cerut artistei Mary Thorneycroft să sculpteze în alabastru mâinile şi picioarele celor nouă copii ai săi.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate